Track Mont BC - ID: A039462

ZandstraTrack Mont BC

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta: <br> Zandstra - Track Mont BC

Zandstra Track NNN BC kannasta irtonainen luistin sinulle, joka haluat halvemman luistimen, muttet halua tinkiä laadusta. Toimitetaan Rottefella BC manuaalisilla siteillä. 
Zandstra Track sopii sekä aloittelijoille sekä ahkerammille harrastajille, T-profiilillaan, joka on ruostumattomasta teräsksesä, joka antaa todella miellyttävän luiston.

Toimietaan vankalla Rottefella BC manuaalisilla (NNN BC järjestelmä) siteillä.

Suositukset terän pituuden valitsemiseen:
45 cm - monoille kooltaan 43
48 cm - monoille kooltaan 48
Tuotteen Track Mont BC ominaisuuksia:
Sidetyyppi: NNN BC (Rottefella)
Mukana siteet: Kyllä
Zandstra Sports valmistaa retkiluistimia ja tarvikkeita heille, jotka etsivät mukavia ja turvallisia tuotteita, joissa on miellyttävä luistelutuntuma. Zandstra on hollantilainen tuotemerkki, joka aloitti luistimien valmistuksen ja myynnin jo vuonna 1931. He yhdistävät laajan tietämyksensä uuteen tekniikkaan ja nykyaikaisiin materiaaleihin. Zandstra on suosittu monien retkiluistelijoiden keskuudessa, ja se on selvä valinta heille, jotka haluavat luotettavat luistimet. Moni kokenut luistelija valitsee Zandstran, mutta sen vakaus tekee niistä myös itsestäänselvän valinnan aloittelijoille, jotka haluavat hyvän luistelutunteen ja turvallisuuden jäällä.

Lisää tuotteita merkiltä Zandstra

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!