Track Mont BC - ID: A039462

ZandstraTrack Mont BC

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Zandstra - Track Mont BC

Zandstra Track NNN BC on kannasta irtonainen retkiluistin sinulle, joka haluat edullisemman luistimen, muttet halua tinkiä laadusta. Toimitetaan Rottefella BC Manual -siteillä. 
Zandstra Track sopii sekä aloittelijoille sekä ahkerammille harrastajille. Niissä on tukeva T-profiili ja terä ruostumattomasta teräksestä, mikä antaa miellyttävän luistelutuntuman.

Luistimet toimitetaan Rottefella BC Manual -siteillä (NNN BC -järjestelmä).

Suositukset terän pituuden valitsemiseen:

43 cm - monon koko kork. 39
45 cm - monon koko kork. 43
48 cm - monon koko kork. 48

Vinkki! Monissa eräsuksissa on NNN BC siteet, jolloin voit käyttää samoja monoja sekä eräsuksien että retkiluistimien kanssa.
Tuotteen Track Mont BC ominaisuuksia:
Sidetyyppi: NNN BC (Rottefella)
Sukupuoli: Unisex
Mukana siteet: Kyllä
Zandstra Sports valmistaa retkiluistimia ja tarvikkeita heille, jotka etsivät mukavia ja turvallisia tuotteita, joissa on miellyttävä luistelutuntuma. Zandstra on hollantilainen tuotemerkki, joka aloitti luistimien valmistuksen ja myynnin jo vuonna 1931. He yhdistävät laajan tietämyksensä uuteen tekniikkaan ja nykyaikaisiin materiaaleihin. Zandstra on suosittu monien retkiluistelijoiden keskuudessa, ja se on selvä valinta heille, jotka haluavat luotettavat luistimet. Moni kokenut luistelija valitsee Zandstran, mutta sen vakaus tekee niistä myös itsestäänselvän valinnan aloittelijoille, jotka haluavat hyvän luistelutunteen ja turvallisuuden jäällä.

Lisää tuotteita merkiltä Zandstra

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!