Easy Glider - ID: A036780

ZandstraEasy Glider

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Zandstra - Easy Glider

Easy Glider -retkiluistimet Zandstralta sopivat loistavasti retkiluistelua aloittavalle. Sopivat käytettäväksi tavallisten talvikenkien kanssa (korkeavartisia kenkiä suositellaan riittävän tuen varmistamiseksi). Kiinnitetään kahden säädettävän remmin avulla.
Neljä kokoluokkaa kengänkoon mukaan:
S = 26-30
M = 31-35
L = 36-39
XL = 40-43/44
Tuotteen Easy Glider ominaisuuksia:
Sidetyyppi: Solkikiinnitys (kengille)
Terän paksuus: 1,7 mm
Mukana siteet: Kyllä
Zandstra Sports valmistaa retkiluistimia ja tarvikkeita heille, jotka etsivät mukavia ja turvallisia tuotteita, joissa on miellyttävä luistelutuntuma. Zandstra on hollantilainen tuotemerkki, joka aloitti luistimien valmistuksen ja myynnin jo vuonna 1931. He yhdistävät laajan tietämyksensä uuteen tekniikkaan ja nykyaikaisiin materiaaleihin. Zandstra on suosittu monien retkiluistelijoiden keskuudessa, ja se on selvä valinta heille, jotka haluavat luotettavat luistimet. Moni kokenut luistelija valitsee Zandstran, mutta sen vakaus tekee niistä myös itsestäänselvän valinnan aloittelijoille, jotka haluavat hyvän luistelutunteen ja turvallisuuden jäällä.

Lisää tuotteita merkiltä Zandstra

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!