Double Ice Pole - ID: A049566

ZandstraDouble Ice Pole

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Zandstra - Double Ice Pole

Zandstran Double Ice Pole -sauvat sopivat retkiluisteluun, ja niitä voidaan käyttää myös vaikkapa tukena jäällä kävellessä. Sauvoissa on pitkällä matkaa pehmeää ja eristävää vaahtomuovia, minkä ansiosta sauvoista on helppo saada hyvä ote. Sauvojen kärjet ovat karkaistua terästä.
Tuotteen Double Ice Pole ominaisuuksia:
Valmistusmaa: Kiina
Sukupuoli: Unisex
Mukana varasommat: Ei
Säädettävä pituus: Ei
Kasattavat: Ei
Zandstra Sports valmistaa retkiluistimia ja tarvikkeita heille, jotka etsivät mukavia ja turvallisia tuotteita, joissa on miellyttävä luistelutuntuma. Zandstra on hollantilainen tuotemerkki, joka aloitti luistimien valmistuksen ja myynnin jo vuonna 1931. He yhdistävät laajan tietämyksensä uuteen tekniikkaan ja nykyaikaisiin materiaaleihin. Zandstra on suosittu monien retkiluistelijoiden keskuudessa, ja se on selvä valinta heille, jotka haluavat luotettavat luistimet. Moni kokenut luistelija valitsee Zandstran, mutta sen vakaus tekee niistä myös itsestäänselvän valinnan aloittelijoille, jotka haluavat hyvän luistelutunteen ja turvallisuuden jäällä.

Lisää tuotteita merkiltä Zandstra

Näytä kaikki Retkiluistelutarvikkeet

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!