Zip Turtleneck 400 - ID: 7224

WoolpowerZip Turtleneck 400

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Woolpower - Zip Turtleneck 400

Zip Turtleneck 400 gramman villafroteesta on kestävä poolopaita, jossa on hyvä eriste todella kylmiin ympäristöihin.

Zip Turtleneck 400 gramman villafroteeta voidaan käyttää suoraan vartalolle tai alusvaatteena. Vetoketjua käytetään säätämään lämpöä. Paita on ympärineulottu ja siinä ei ole pitkiä, hankaavia saumoja.

  • Materiaali: 69% Merinovillaa, 29% Polyamidia, 2% Elastaania
  • Pidennetty selkä 
  • Vahvistettu kaulus
  • Sisäänneulotut hihansuut
Tuotteen Zip Turtleneck 400 ominaisuuksia:
Materiaalin paino: 400 g/m2
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Vetoketju: Lyhyt
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Woolpower valmistaa lämpimiä kerrastovaatteita ja sukkia merinovillasta omassa Östersundin tehtaassaan aina langasta alkaen valmiisiin vaatteisiin asti. Woolpower valmistaa vaatteita pitkänäköisyydellä alusta loppuun. Vaatteiden tulee olla ajattomia, funktionaalisia, erittäin korkealaatuisia ja kulutusta kestäviä. Vaatteiden funktionaalisuuden selkärankana on niiden valmistuksessa käytettävä merinovilla. Vaatteisiin lisättävä synteettinen materiaali parantaa niiden vahvuutta ja kestävyyttä. Villa on luonnon omaa funktionaalista materiaalia, joka poistaa kosteutta, lämmittää märkänäkin eikä haise hikoiltaessa. Mitä suurempi ilmakerros lähimpänä kehoa, sitä enemmän lämpöä on mahdollista säilyttää. Woolpowerin oma materiaali Ullfrotté Original sitoo paljon ilmaa, ja siitä on saatavilla useita eri paksuuksia. Woolpower tarjoaa ensimmäisen, toisen ja kolmannen vaatekerroksen vaatteita. LITE-valikoiman vaatteet sitovat vähiten ilmaa ja ovat viilein vaihtoehto, kun taas Ullfrotté Original 200, 400 ja 600g -materiaalista neulotut vaatteet pyrkivät säilyttämään kehon tuottaman lämmön. Valitse sopiva kerrastovaate aktiviteetin ja oman mieltymyksesi mukaan.

Lisää tuotteita merkiltä Woolpower

Näytä kaikki Välikerrospaidat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!