Long Johns Men's Lite - ID: 6341

WoolpowerLong Johns Men's Lite

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Woolpower - Long Johns Men's Lite

Sileäneulotut pitkät kalsarit Woolpowerin LITE-materiaalista. Ohut aluskerrosvaate mukavasta ja lämmittävästä villasekoituksesta.

LITE-materiaali koostuu 80% hienommasta merinovillasta (19,5 mikron) ja 20% polyamidista. Sekoituksessa yhdistyy villan hyvät ominaisuudet ja polyamidin kulutuksen kestävyys. Materiaali on pehmeä ja venyvä eikä haise. Woolpowerin vaatteet valmistetaan Ruotsissa.

Materiaali: 80% Merinovilla, 20% Polyamidi
Tuotteen Long Johns Men's Lite ominaisuuksia:
Lahkeen pituus: Täyspitkät
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Sepalus: Ei
Woolpower valmistaa lämpimiä kerrastovaatteita ja sukkia merinovillasta omassa Östersundin tehtaassaan aina langasta alkaen valmiisiin vaatteisiin asti. Woolpower valmistaa vaatteita pitkänäköisyydellä alusta loppuun. Vaatteiden tulee olla ajattomia, funktionaalisia, erittäin korkealaatuisia ja kulutusta kestäviä. Vaatteiden funktionaalisuuden selkärankana on niiden valmistuksessa käytettävä merinovilla. Vaatteisiin lisättävä synteettinen materiaali parantaa niiden vahvuutta ja kestävyyttä. Villa on luonnon omaa funktionaalista materiaalia, joka poistaa kosteutta, lämmittää märkänäkin eikä haise hikoiltaessa. Mitä suurempi ilmakerros lähimpänä kehoa, sitä enemmän lämpöä on mahdollista säilyttää. Woolpowerin oma materiaali Ullfrotté Original sitoo paljon ilmaa, ja siitä on saatavilla useita eri paksuuksia. Woolpower tarjoaa ensimmäisen, toisen ja kolmannen vaatekerroksen vaatteita. LITE-valikoiman vaatteet sitovat vähiten ilmaa ja ovat viilein vaihtoehto, kun taas Ullfrotté Original 200, 400 ja 600g -materiaalista neulotut vaatteet pyrkivät säilyttämään kehon tuottaman lämmön. Valitse sopiva kerrastovaate aktiviteetin ja oman mieltymyksesi mukaan.

Lisää tuotteita merkiltä Woolpower

Näytä kaikki Kerrastohousut

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!