Long Johns 200 - ID: 7342

WoolpowerLong Johns 200

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Woolpower - Long Johns 200

Woolpower Long Johns 200 ovat pitkät alushousut. Housut ovat pyöröneulosta, joten niissä ei ole pitkittäisiä saumoja. Ommeltu kiila takana lisää mukavuutta Ommellut lahkeensuut ja resorit. Ei sepalusta. Unisex-malli.
Kaikki Woolpowerin vaatteet valmistetaan Ruotsin Östersundissa.

Materiaali: 60% villa, 25% polyesteri, 13% polyamidi, 2% elastaani
Tuotteen Long Johns 200 ominaisuuksia:
Materiaalin paino: 200 g/m2
Lahkeen pituus: Täyspitkät
Pesulämpötila: 60 °C
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Sepalus: Ei
Woolpower valmistaa lämpimiä kerrastovaatteita ja sukkia merinovillasta omassa Östersundin tehtaassaan aina langasta alkaen valmiisiin vaatteisiin asti. Woolpower valmistaa vaatteita pitkänäköisyydellä alusta loppuun. Vaatteiden tulee olla ajattomia, funktionaalisia, erittäin korkealaatuisia ja kulutusta kestäviä. Vaatteiden funktionaalisuuden selkärankana on niiden valmistuksessa käytettävä merinovilla. Vaatteisiin lisättävä synteettinen materiaali parantaa niiden vahvuutta ja kestävyyttä. Villa on luonnon omaa funktionaalista materiaalia, joka poistaa kosteutta, lämmittää märkänäkin eikä haise hikoiltaessa. Mitä suurempi ilmakerros lähimpänä kehoa, sitä enemmän lämpöä on mahdollista säilyttää. Woolpowerin oma materiaali Ullfrotté Original sitoo paljon ilmaa, ja siitä on saatavilla useita eri paksuuksia. Woolpower tarjoaa ensimmäisen, toisen ja kolmannen vaatekerroksen vaatteita. LITE-valikoiman vaatteet sitovat vähiten ilmaa ja ovat viilein vaihtoehto, kun taas Ullfrotté Original 200, 400 ja 600g -materiaalista neulotut vaatteet pyrkivät säilyttämään kehon tuottaman lämmön. Valitse sopiva kerrastovaate aktiviteetin ja oman mieltymyksesi mukaan.

Lisää tuotteita merkiltä Woolpower

Näytä kaikki Kerrastohousut

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!