Kids' Socks Logo 400 - ID: A013723

WoolpowerKids' Socks Logo 400

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Kids' Socks Logo 400 Woolpower

Kids Socks Logo 400 pitää lasten jalat varmasti lämpiminä. Villa jaloissa on parasta mitä voi olla, ja froteen ansiosta se ei kutise, lisää eristystä ja on todella pehmeä ja kaunis.
Kids Socks Logo 400 g:ssa on Woolpowerin villafroteeta sisäpuolella, joka sitoo ilmaa ja on hyvin pehmeä. Woolpower-logo on neulottu varteen ja varren yläosa on joustoneuletta.
 
64% merinovillaa
32% polyamidia
4% elastaania 
Ominaisuudet Kids' Socks Logo 400:
Varren korkeus: Mid
Vasen/Oikea merkintä: Ei
Materiaali: Villa/Synteettinen
Woolpower valmistaa lämpimiä kerrastovaatteita ja sukkia merinovillasta omassa Östersundin tehtaassaan aina langasta alkaen valmiisiin vaatteisiin asti. Woolpower valmistaa vaatteita pitkänäköisyydellä alusta loppuun. Vaatteiden tulee olla ajattomia, funktionaalisia, erittäin korkealaatuisia ja kulutusta kestäviä. Vaatteiden funktionaalisuuden selkärankana on niiden valmistuksessa käytettävä merinovilla. Vaatteisiin lisättävä synteettinen materiaali parantaa niiden vahvuutta ja kestävyyttä. Villa on luonnon omaa funktionaalista materiaalia, joka poistaa kosteutta, lämmittää märkänäkin eikä haise hikoiltaessa. Mitä suurempi ilmakerros lähimpänä kehoa, sitä enemmän lämpöä on mahdollista säilyttää. Woolpowerin oma materiaali Ullfrotté Original sitoo paljon ilmaa, ja siitä on saatavilla useita eri paksuuksia. Woolpower tarjoaa ensimmäisen, toisen ja kolmannen vaatekerroksen vaatteita. LITE-valikoiman vaatteet sitovat vähiten ilmaa ja ovat viilein vaihtoehto, kun taas Ullfrotté Original 200, 400 ja 600g -materiaalista neulotut vaatteet pyrkivät säilyttämään kehon tuottaman lämmön. Valitse sopiva kerrastovaate aktiviteetin ja oman mieltymyksesi mukaan.

Lisää tuotteita Woolpower

Näytä kaikki Vaellussukat

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!