Kids Crewneck 200 - ID: 3112

WoolpowerKids Crewneck 200

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Woolpower - Kids Crewneck 200

Tärkeintä on, ettei lapsesi palele. Parempaa vaatetta kuin Kids Crewneck on vaikeaa löytää. Lapset pysyvät kuivina ja lämpiminä - lupaamme sen! 4 ihanaa väriä!

Woolpower Kids Crewneck 200 on ympärineulottu. Se tarkoittaa, että hihoissa ja vartalossa ei ole saumoja, jotka voisivat hangata. Se on nimittäin ihoa lähimpänä oleva vaate. Pehmeät froteesilmukat ovat pehmeitä vartaloa vasten eivätkä kutita. Lisäksi silmukoilla on ainutlaatuinen toiminto - ne sitovat ilmaa kankaaseen (ja ilma on eriste), samalla kun todella vähän vaatetta koskettaa vartaloa, ja niin lämpöä johtuu niin vähän kuin mahdollista. Merinovillassa on lisäksi toiminto, että se lämmittää myös märkänä, eikä haise pahalle, kuten synteettiset alusvaatteet voivat haista.

  • Neulotut hihansuut
  • Pidennetty selkäosa
  • Materiaali: 60% Merinovillaa, 25% Polyesteria, 13% Polyamidia, 2% Elastaania
Tuotteen Kids Crewneck 200 ominaisuuksia:
Materiaalin paino: 200 g/m2
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Vetoketju: Ei
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Woolpower valmistaa lämpimiä kerrastovaatteita ja sukkia merinovillasta omassa Östersundin tehtaassaan aina langasta alkaen valmiisiin vaatteisiin asti. Woolpower valmistaa vaatteita pitkänäköisyydellä alusta loppuun. Vaatteiden tulee olla ajattomia, funktionaalisia, erittäin korkealaatuisia ja kulutusta kestäviä. Vaatteiden funktionaalisuuden selkärankana on niiden valmistuksessa käytettävä merinovilla. Vaatteisiin lisättävä synteettinen materiaali parantaa niiden vahvuutta ja kestävyyttä. Villa on luonnon omaa funktionaalista materiaalia, joka poistaa kosteutta, lämmittää märkänäkin eikä haise hikoiltaessa. Mitä suurempi ilmakerros lähimpänä kehoa, sitä enemmän lämpöä on mahdollista säilyttää. Woolpowerin oma materiaali Ullfrotté Original sitoo paljon ilmaa, ja siitä on saatavilla useita eri paksuuksia. Woolpower tarjoaa ensimmäisen, toisen ja kolmannen vaatekerroksen vaatteita. LITE-valikoiman vaatteet sitovat vähiten ilmaa ja ovat viilein vaihtoehto, kun taas Ullfrotté Original 200, 400 ja 600g -materiaalista neulotut vaatteet pyrkivät säilyttämään kehon tuottaman lämmön. Valitse sopiva kerrastovaate aktiviteetin ja oman mieltymyksesi mukaan.

Lisää tuotteita merkiltä Woolpower

Näytä kaikki Kerrastopaidat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!