Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Fold-A-Cup Bio - ID: A067084

Pikkujoulut
15% - KOODI

WildoFold-A-Cup Bio

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Wildo - Fold-A-Cup Bio

Fold-A-Cup Bio Bio on Wildon vihreämpi versio ylistetystä taittokupista. Kätevästi taitettava, jotta se vie mahdollisimman vähän tilaa pakkauksessa.
Osa WildosBio Green -sarjaa, joka tekee heidän klassisista tuotteistaan vihreämpiä kuin koskaan. Heidän uusi biomuovinsa koostuu 50 % sokeriruo'osta, mikä vähentää merkittävästi hiilidioksidipäästöjä ja edistää Wildon tavoitetta kestävämmästä yhteiskunnasta tinkimättä laadusta ja pysymällä kierrätettävänä.

  • BPA-vapaa
  • Fold-A-Cup® on luokiteltu taideteokseksi Swedish Forms Copyright Panelin toimesta.
Todella hyvällä tuotteella tulisi olla kolme ominaisuutta, kuten Wildo perheyrityksen perustaja Jan Andersson sanoi. Yksinkertainen, toimiva ja kestävä. Joten kaikki Wildon tuotteet toimivat vaativimmissakin olosuhteissa. Janilla on nimittäin militääristä taustaa edistyneiden selviytymistaidoissa, ja hän on suuren mittapuun luonnonystävä. Ja luonnonystävällä on tietenkin etusijalla löytää valmistusmenetelmiä, jotka eivät vahingoita ympäristöä.

Lisää tuotteita merkiltä Wildo

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!