Vitargo

-
Vitargo valmistaa urheilu- ja energiajuomia sekä jauheita, jotka monissa tutkimuksissa päihittävät kilpailijansa. Karoliinisen Instituutin tekemässä kliinisessä tutkimuksessa Vitargon todettiin olevan 70 % nopeampi glykogeenin varastoinnissa ja 80 % nopeampi kulkemaan vatsalaukun kautta.

Vitargo

(3 tuotetta)

Täältä löydät Vitargon tuotteet – täydelliset ravintolisät aktiiviselle liikkujalle. Vitargon tuotteet on kehitetty auttamaan urheilijoita, niin ammattilaisia kuin harrastajiakin, parantamaan suorituskykyään. Jos olet aktiivinen liikkuja ja harjoittelet kuntoillaksesi tai ammatiksesi, tiedät miltä tuntuu, kun energiataso on matalalla ja keho toimii säästöliekillä. Vitargon tuotteet perustuvat kliinisten tutkimusten tuloksiin, ja ne sisältävät merkin patentoitua hiilihydraattia. Nauti Vitargon patukka tai testaa merkin geeliä palauttaaksesi energiatasosi ja jaksaaksesi liikkua parhaalla mahdollisella teholla.

Helppo ottaa mukaan

 Vitargo Endurance bar sisältää keratiinia, glutamiinia ja kofeiinia. Ainesosat parantavat suorituskykyäsi, ja jaksat liikkua haluamallasi tavalla. Patukka ei sula lämmössä, sillä se on valmistettu kuorruttamattomasta rouheesta. Voit siis pakata patukan mukaan myös vaikkapa aurinkoiselle pyöräretkelle tai juoksutakin taskuun. 

 Kofeiinigeeli

Valikoimamme sisältää myös Vitargon kofeiinigeelin. Tämä ohut geeli sisältää aktiivisia ainesosia, muun muassa 50 grammaa kofeiinia, joka auttaa nostamaan energiatasojasi. Geeliä on saatavana colan, sitruunan ja appelsiinin makuisena. Outnorthilta löydät kaiken tarvitsemasi pirteämpään ja vaivattomampaan aktiiviseen elämään.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!