Kids' Frost Fighter - ID: A021502

25% - KOODI

Viking FootwearKids' Frost Fighter

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Viking Footwear - Kids' Frost Fighter

Vuoden kylmimpiin päiviin suunniteltu Frost Fighter kahdella sanalla: äärimmäistä lämpöä. Eristetty lämpöjalkine on Vikingin lämpimin lasten malli, joka pystyy pitämään jalat mukavan lämpiminä jopa 30 asteen pakkasella. Lämpimyyden takaa laadukas, kevyt ja eristävä Elastopan®-polyuretaani yhdistettynä erittäin lämpimään villapolyesterivuoriin. Elastopan® PVC:tön biohajoava materiaali, jonka miljoonat pienen pienet ilmakuplat eristävät 2,5 kertaa paremmin kuin tavalliset PU-saappaat, mutta on kaksi kertaa kestävämpää. Varrensuun kuminauha pitää lämmön sisällä ja lumen ja roskat ulkona. Erikoispaksu PU-pohja pitää hyvin ja toimii eristeenä jalan ja kylmän maan välillä.
  • Käsintehty
Materiaali
1. Polyuretaani.
2. Polyesteri/Villa.
3. Polyuretaani.
Tuotteen Kids' Frost Fighter ominaisuuksia:
Talvivuori: Kyllä
Varren korkeus: Korkea
Nauhalliset: Ei
Lämmin vuori: Kyllä
Heijastin: Ei
Viking on pohjoismainen, sataprosenttisesti vedenpitäviin kumisaappaisiin ja kosteudenpitävällä Gore-Tex-kalvolla varustettuihin kenkiin keskittynyt merkki. Pidetyistä lastenkengistään tunnettu Viking panostaa myös aikuisten kenkiin.

Lisää tuotteita merkiltä Viking Footwear

Näytä kaikki Kumisaappaat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!