Lizard Seamless 2-3P - ID: A067432

VAUDELizard Seamless 2-3P

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
VAUDE - Lizard Seamless 2-3P

VAUDE Lizard Seamless 2-3P on tunneliteltta vaellukseen.
Tuotteen Lizard Seamless 2-3P ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Fluorihiilitön kyllästys
Henkilömäärä: 2 kpl
Kokonaispaino: 1650 g
Ulkoteltan vesipilariarvo: 3000 mm
Pohjan vesipilariarvo: 3000 mm
Ulkomitat (P x L x K): 250x208x118 cm
Sisäteltan mitat, max (P x L x K): 230x150x110 cm
Mitat pakattuna noin: 45x16 cm
Absidin/eteistilan mitat, max (P x L x K): 205x50x45 cm
Sisäänkäyntien määrä: 1
Absidien/etutilojen määrä: 1
Telttakaarten määrä: 1 kpl
Ulkotelttakangas: Nailon
Ulkotelttakankaan paksuus: 20 D
Ulkotelttakankaan pinnoite: Silikoni
Lattiakangas: Polyamidi
Lattiakankaan paksuus: 30 D
Lattiakankaan pinnoite: Polyuretaani
Sisätelttakangas: Nylon/Polyamidi
Sisemmän telttakankaan paksuus: 15 D
VAUDE is Europe's most environmentally friendly manufacturer of functional products for Outdoor and Biking. This modern South German family business meets the highest environmental standards and takes its social responsibility worldwide very seriously. This means that they do everything they do in the most ecologically and socially fair way possible. This vision runs like a green thread through the entire organization. Since 2022, VAUDE is climate neutral with all its products worldwide!

Lisää tuotteita merkiltä VAUDE

Näytä kaikki Tunneliteltat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    VAUDE Green Shape -merkinnän myötä VAUDE tarjoaa toiminnallisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka on valmistettu vastuullisesti kestävistä materiaaleista. Merkintä noudattaa tarkkoja arviointikriteerejä, jotka tarkastetaan tasaisin väliajoin ja jotka kattavat koko tuotteen elinkaaren – suunnittelu, tuotanto, käyttö, korjaus ja kierrätys. Suurimmalla osalla VAUDEn tuotteista on myös Saksan valtion säätelemä Grüner Knopf (Vihreä Nappi) -merkintä, joka antaa tunnustusta tekstiileille, jonka valmistusta ovat ohjanneet korkeat sosiaaliset ja ekologiset standardit. VAUDE on sitoutunut oikeudenmukaisten työolojen noudattamiseen maailman ympäri ja on riippumattoman Fair Wear Foundation (FWF) -yhdistyksen jäsen. VAUDE on yltänyt FWF-yhdistyksen Leader-asemaan omistautuneisuutensa ansiosta.
    VAUDE on sitoutunut ympäristönsuojeluun useiden vuosien ajan. Vuodesta 2009 lähtien yritys on Tettnangin pääkonttorillaan käyttänyt 100 % vihreää sähköä, joka on tuotettu yrityksen omien aurinkokennojen avulla. Yrityksen pääkonttori ja kaikki siellä valmistettavat tuotteet ovat olleet ilmastoneutraaleja vuodesta 2012. Vuoden 2019 aikana asettivat he yhden suuren ympäristötavoitteen lisää tieteeseen perustuen – olla maailmanlaajuisesti ilmastoneutraali niin nopeasti kuin mahdollista. VAUDE on nyt saavuttanut ensimmäisen suuren tavoitteensa tällä tiellä. Suurten ponnistelujen kautta ja tiiviissä yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa kaikki heidän maailmanlaajuisen toimitusketjunsa päästöt on rekisteröity. Tämän datan perusteella VAUDE on nyt päättänyt, että kaikki tuotteet ovat ilmastoneutraaleja vuodesta 2022 lähtien!

    Kaikki ilmastolle haitalliset päästöt, joita ei pystytä välttämään, kompensoidaan Vietnamissa toteutettavalla myclimate Gold Standard – projektilla, joka toimittaa pienviljelijöille jätteistä valmistettua biokaasua. VAUDElle ei kuitenkaan riitä päästöjen kompensointi – päästöjen vähentäminen on vielä tärkeämpää. Siksi yritys on sitoutunut kauaskantoisiin maailmanlaajuisiin päästöjenvähennystavoitteisiin. Käyttämällä tieteeseen perustuvia tavoitteita, he haluavat jatkuvasti pienentää ympäristöjalanjälkeään sekä antaa mitattavissa olevan panoksen ilmastonmuutoksen hillitsemiseen saavuttaen samalla 1,5 asteen tavoitteen.


Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!