Vesipullot

(326 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Velova
Sport bottle Silver / Grey
 

Vesi on luonnollinen juoma ja energian lähde. Vesi vaikuttaa terveyteesi ja voi vaikuttaa hiustesi, kynsiesi ja ihosi elinvoimaan. Kehosi tarvitsee noin 1,5 litraa vettä päivässä, riippuen pituudestasi ja painostasi. Jos liikut aktiivisesti tai oleskelet kuumassa ilmastossa, tarvitsee kehosi nestetäydennystä jatkuvasti koko päivän ajan.

Tänä päivänä eivät vesipullot ole välttämättömiä vain urheillessa tai pidemmillä ulkoilmaseikkailuilla, vaan ne ovat muotiasuste. Siksi olemme keränneet monipuolisen valikoiman vesipulloja Contigolta, Klean Kanteenilta ja Nalgenelta.

Vesipullot koko perheelle

Outnorthilta löydät vesipullot koko perheelle. Klean Kanteen tekee pienten lasten käteen sopivia pulloja. Kannessa ei ole BPA:ta ja pehmeä silikoninen nokka on turvallinen lasten hampaille. Vesipullo sopii erinomaisesti auton mukinpidikkeeseen, lastenvaunuihin tai selkäreppuun aktiivisille seikkailuille. Outnorthilta löydät erilaisiin aktiviteetteihin sopivat vesipullot, kuten esimerkiksi kiipeilyyn. Kun suunnittelimme tuotevalikoimaamme, mietimme erilaisia tilanteita missä vesipullo on luonnollinen osa, mutta samalla sen täytyy olla käytännöllinen eikä mikään rasite.

Värit ja muodot

Vesi on puhdas terveysjuoma ja kun sitä on saatavana, pitävät monet vettä itsestään selvänä asiana ja valitsevat mielellään ennemmin jonkin muun juoman. Siksi tuotevalikoiman vesipullot ovat iloisen värisiä ja mukavan muotoisia, että vedenjuonti olisi vähän hauskempaa. Valitse ympäristöystävällisestä muovista tai ruostumattomasta teräksestä tehty vesipullo sekä parhaiten sopiva korkkimuoto itsellesi ja aktiviteetillesi. Mielestämme vesipulloja ei voi koskaan omistaa liian montaa, joten anna perheenjäsentesi valita omat suosikkinsa ja lähtekää yhdessä vauhdikkaalle seikkailulle.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!