Kyllästys ja tiivistys

(18 tuotetta)

Kyllästäminen antaa suojaavan pinnoitteen varusteillesi ja auttaa niitä kestämään kovaa kulutusta ja kosteita olosuhteita. Oikealla kyllästämisellä suojelet kenkiäsi ja vaatteitasi kosteutta vastaan, ja huolehtimalla varusteistasi niiden elinikä pitenee. Kyllästäminen ja muut hoitoaineet ovat tärkeitä, jotta varusteesi kestävät pitkään eivätkä mene pilalle märissä seikkailuissa.

Tuotevalikoimamme sisältää erityyppisiä kyllästeitä, kuten esimerkiksi spray, vaha ja muut kyllästeainetyypit. Tärkein tehtävä kaikentyyppisillä kyllästeillä on suunnilleen sama, nimittäin vettähylkivyys. Käyttötarkoitukset kuitenkin vaihtelevat, joten muista käyttää oikeanlaista kyllästettä riippuen siitä, mihin ja mille materiaalille sitä käytät.

Meillä on laaja valikoima ympäristöystävällisiä hoitoaineita. Kaikkea sinulle voidaksesi suojella varusteitasi kestävällä tavalla ja viedä ne luontoon hyvällä omallatunnolla.

Käytä oikeaa kyllästettä riippuen siitä, mitä suojaat

Markkinoilla on erityyppisiä kyllästeitä ja suojia, ja on tärkeää käyttää oikean tyyppistä kullekin käsiteltävälle materiaalille.

Gore-Tex on alusta asti suojattu erityisellä kyllästeellä, joka on vettähylkivää. Pitkän tai kovan käytön jälkeen voi suoja heikentyä ja tarvita parannusta. Huomaat tämän siitä, että vaatteen vedenhylkimiskyky huonontuu. Vaatteen voi silloin kyllästää, jolloin se saa jälleen takaisin alkuperäisen vettähylkivän Gore-Tex-materiaalin luonteensa.

Kenkien ja vaatteiden klassisten kyllästeiden lisäksi tarjoamme myös suojaavia tuotteita erityyppisille varusteille. Valikoimastamme löydät kaikkea telttojen UV-suojaa sisältävistä kyllästeistä kuminhoitoaineisiin, esimerkiksi kumisaappaiden pinnan tiivistämiseksi.

Tietyt kyllästeet tarvitsevat aktivointia

Tietyn tyyppiset kyllästeet tarvitsevat aktivoinnin. Riippuu tuotteesta ja käyttöympäristöstä, miten sinä tämän tarkalleen ottaen teet. Lue aina pakkauksessa annettu selostus.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!