Pyörävalot

(14 tuotetta)

Jos lähdet ulos pyöräilemään illalla, on tärkeää, että sinulla on hyvä valaistus niin, että muut näkevät sinut ja sinä itse näet ajamasi tien. Maastopyöräilyssä ilta- ja yöaikaan voi otsalamppu olla hyvä täydennys tavalliseen valoon, koska se antaa hyvän valon hajonnan ylhäältäpäin ja voit suunnata sen maahan vaikeissa kohdissa. Varmista, että olet hyvin varustautunut valoilla, kun lähdet ulos illalla - koskaan ei voi olla liian tarkka omasta ja toisten turvallisuudesta.

Mitä laki sanoo

Laki sanoo selvästi, että heijastimet, valonheittimet ja lamput ovat välttämättömät pyöräiltäessä pimeään aikaan. Ellei tätä noudata, se voi aiheuttaa oikeudellisia seuraamuksia ja sakkoja jopa 1000 SEK. Eteen- ja taaksepäin pitää valojen olla selkeästi nähtävissä 300 metrin päästä. Takavalon pitää olla punainen ja etuvalon valkea tai keltainen. Edessä pitää olla valkea heijastin ja punainen takana, sivulla pitää näkyä oranssi tai valkea heijastin. Vilkkuvat valot ovat sallittuja vain vilkkuvana takalyhtynä, jos vilkkuvuuden väli on vähintään 200 väläystä minuutissa.

Led Lenser

Led Lenser on tehokas LED-lamppu, joka toimitetaan otsapantaan kiinnitettynä. Se on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin ja sitä voidaan käyttää myös retkivalona, vyövalona tai polkupyörän valona. Kun ostat Led Lenser Bike Mount -valon, voit helposti muuttaa otsalamppusi pyörän valoksi, koska sen voi kiinnittää ohjaustankoon. Näin saat lampun, jota voit käyttää monella eri tavalla, alhaiseen ja kilpailukykyiseen hintaan.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!