Otsalamput

(97 tuotetta)

Välty rajoituksilta ja käytä otsalamppua

Riippumatta siitä, aiotko vaeltamaan, juoksemaan, pyöräilemään tai ratsastamaan, toiminnan ei tarvitse rajoittua päivänvalon aikana tapahtuvaksi, mikäli päätät käyttää tarkoitukseesi sopivaa otsalamppua. Jos sinulla on työtehtäviä, joissa joudut työskentelemään molemmilla käsilläsi oleskellen samanaikaisesti pimeässä, otsalampun käyttäminen voi olla sinulle selvä etu. Sen sijaan, että pitelisit taskulamppua toisessa kädessäsi, voit työskennellä vapaasti käyttäen molempia käsiäsi.

Mitä eroja otsalampuissa on?

Otsalamppuja on saatavilla useita eri versioita. Otsalamput toisistaan erottava seikka on erilainen valon voimakkuus. Ne eroavat myös osaksi tekniikaltaan joidenkin lamppujen säätäessä itsestään valon voimakkuuden pimeyden mukaan. Otsalamput eroavat toisistaan myös valokeilaltaan, joissakin niistä on laaja ja toisissa taas kapea valokeila. Monissa tapauksissa voit säätää valokeilan joko otsalampusta löytyvän tarkennusrenkaan tai painiketoiminnon avulla. Suuremmissa ja voimakkaammissa otsalampuissa on usein suurempi akku, jota sinun on säilytettävä muualla, kuten repussa tai kotelossa. Otsalamput eroavat toisistaan myös otsanauhoiltaan ja on makuasia, mistä itse pidät. Joskus saattaa tuntua hyvältä vaihtoehdolta olla varustautunut pään ympärille asetettavalla ekstra-nauhalla, jolloin lamppu istuu juoksun aikana paremmin paikallaan. Tietyissä otsalampuissa on myös pikakiinnitys, jonka avulla voit siirtää lampun helposti otsanauhasta esimerkiksi pyöräilykypärään tai ohjaustankoon.

Minkälaisen otsalampun valitsisit?

Se riippuu hieman tarkoituksestasi ja kukkarostasi. Mikäli aiot vain ulkoilla ja kävelyttää koiraa, sinun ei tarvitse hankkia erittäin hyvällä valon voimakkuudella varustettua otsalamppua, paitsi tietysti jos haluat tehdä niin. Mikäli taas aiot harrastaa nopeatempoisempaa toimintaa metsässä, voimakas valo voi olla hyväksi saadaksesi pidemmän ja/tai laajemman näkymän. Sinun tulee myös miettiä akun kapasiteettia, jolloin pidempää aktiviteettia suorittaessasi sinun kannattaa valita paremmalla akunkestolla varustettu otsalamppu. Mikäli taas aiot pitää otsalamppua pyöräillessäsi, voi olla hyödyllistä saada se kiinnitettyä kypärään tai ohjaustankoon. Nämä ovat osa kysymyksistä, jotka tulee ottaa huomioon otsalamppua valitessasi.

Outnorthin valikoimasta löydät otsalamput kaikissa hintatasoissa, erilaisilla valon voimakkuuksilla ja akunkestoilla. Löydät otsalamput useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Petzl, Silva, Black Diamond ja Urberg.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!