Valaisimet & Lyhdyt

(192 tuotetta)

Kun kuljet kaukana kotoa ilman sähköä, on lyhty erinomainen tapa saada valoa tulta sytyttämättä. Jos olet tunturissa ja pimeys laskeutuu vuorten ylle, tarvitset lyhdyn jolla on yhtä hyvä valaisukyky kuin taskulampulla. Meillä on pienempiä lamppuja, jotka sopivat selkäreppuun sekä lyhtyjä, jotka eivät ainoastaan valaise vaan myös lämmittävät.

Älykkäitä valonlähteitä seikkailuihisi

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulen sytyttämiseen tai haluat sekä lämpöä että valoa telttaan, suosittelemme sinua ostamaan lyhdyn, joka toimii molemmilla tavoilla. Primus valmistaa tiiviit, kevyet ja kestävät lyhdyt ja useimmat mallit tuottavat sekä lämpöä että valoa. Ne toimivat useimmiten kaasulla, mutta ovat helppoja ja käteviä sytyttää ja ottaa mukaan seikkailuihin.

Jos mikään Primus-lyhdyistä ei miellytä sinua, voit tutustua Original Candle Lanterniin UCOlta. Se tuottaa myös valoa ja lämpöä, mutta poistaa myös enemmän kosteutta leiristäsi. Kynttilän avulla lyhty toimii jopa yhdeksän tuntia.

Jos olet innokas patikoija tai taitava kiipeilijä, niin tiedät että pakkauksen täytyy olla mahdollisimman tiivis. Valitse siinä tapauksessa Orbit-lyhty Black Diamondilta. Kokoontaittuva lyhty LED-valolla tuottaa miellyttävän valon. Toimii myös taskulamppuna.

Suuri valikoima lyhtyjä

Riippumatta siitä, minkä tyyppistä lyhtyä etsit, toivomme sinun löytävän sen täältä. Olemme koonneet Outnorthille toimivimmat, kevyimmät ja käytännöllisimmät lyhdyt mitä markkinoilta tällä hetkellä löytyy.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!