Valaisimet ja lyhdyt

(316 tuotetta)

Kun kuljet kaukana kotoa ilman sähköä, on lyhty erinomainen valonlähde, eikä sinun tarvitse valoa saadaksesi sytyttää nuotiota. Jos olet tunturissa ja pimeys laskeutuu vuorten ylle, tarvitset lyhdyn, jolla on yhtä hyvä valaisukyky kuin taskulampulla. Meillä on pienempiä valaisimia, jotka sopivat selkäreppuun sekä lyhtyjä, jotka eivät ainoastaan valaise vaan myös lämmittävät.

Älykkäitä valonlähteitä joka seikkailuun

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulen sytyttämiseen tai haluat sekä lämpöä että valoa telttaan, suosittelemme sinua ostamaan lyhdyn, joka toimii molemmilla tavoilla. Primus valmistaa tiiviit, kevyet ja kestävät lyhdyt, ja useimmat mallit tuottavat sekä lämpöä että valoa. Ne toimivat useimmiten kaasulla, mutta ovat helppoja ja käteviä sytyttää ja ottaa mukaan seikkailuihin.

Jos mikään Primus-lyhdyistä ei miellytä sinua, voit tutustua UCO:n Original Candle Lanterniin. Se tuottaa myös valoa ja lämpöä, mutta poistaa myös kosteutta leiristäsi. Kynttilän avulla lyhty toimii jopa yhdeksän tuntia.

Suuri valikoima lyhtyjä

Riippumatta siitä, minkä tyyppistä lyhtyä etsit, toivomme sinun löytävän sen täältä. Olemme koonneet Outnorthille toimivimmat, kevyimmät ja käytännöllisimmät lyhdyt, mitä markkinoilta tällä hetkellä löytyy.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!