Valaisimet ja lyhdyt

(247 tuotetta)

Kun kuljet kaukana kotoa ilman sähköä, on lyhty erinomainen tapa saada valoa tulta sytyttämättä. Jos olet tunturissa ja pimeys laskeutuu vuorten ylle, tarvitset lyhdyn, jolla on yhtä hyvä valaisukyky kuin taskulampulla. Meillä on pienempiä valaisimia, jotka sopivat selkäreppuun sekä lyhtyjä, jotka eivät ainoastaan valaise vaan myös lämmittävät.

Älykkäitä valonlähteitä seikkailuihisi

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulen sytyttämiseen tai haluat sekä lämpöä että valoa telttaan, suosittelemme sinua ostamaan lyhdyn, joka toimii molemmilla tavoilla. Primus valmistaa tiiviit, kevyet ja kestävät lyhdyt, ja useimmat mallit tuottavat sekä lämpöä että valoa. Ne toimivat useimmiten kaasulla, mutta ovat helppoja ja käteviä sytyttää ja ottaa mukaan seikkailuihin.

Jos mikään Primus-lyhdyistä ei miellytä sinua, voit tutustua Original Candle Lanterniin UCOlta. Se tuottaa myös valoa ja lämpöä, mutta poistaa myös enemmän kosteutta leiristäsi. Kynttilän avulla lyhty toimii jopa yhdeksän tuntia.

Jos olet innokas patikoija tai taitava kiipeilijä, niin tiedät että pakkauksen täytyy olla mahdollisimman tiivis. Valitse siinä tapauksessa Orbit-lyhty Black Diamondilta. Kokoontaittuva lyhty LED-valolla tuottaa miellyttävän valon. Toimii myös taskulamppuna.

Suuri valikoima lyhtyjä

Riippumatta siitä, minkä tyyppistä lyhtyä etsit, toivomme sinun löytävän sen täältä. Olemme koonneet Outnorthille toimivimmat, kevyimmät ja käytännöllisimmät lyhdyt, mitä markkinoilta tällä hetkellä löytyy.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!