Sykemittarit

(66 tuotetta)

Jos liikkumisesi on tavoitteellista, tarvitset ehdottomasti sykemittarin. Modernit mittarit eivät enää kerro vain sydämesi lyöntinopeutta, vaan niihin voi ohjelmoida monenlaisia kunto-ohjelmia, jotka muuttuvat tavoitteiden mukaan. Nykyään sykemittarit toimivatkin henkilökohtaisten valmentajien tavoin. Ne tsemppaavat parempiin suorituksiin ja antavat palautteen treenin jälkeen. Myös GPS-paikannus ja reitintallennus kuuluvat monien sykemittareiden ominaisuuksiin. Outnorthin valikoimista löydät niin huipputeknisiä Polarin, Suunnon tai Garminin ”henkilökohtaisia valmentajia” kuin vain perustoiminnot sisältäviä huokeampia Nathanin sykemittareita.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!