GPS-paikantimet

(16 tuotetta)

GPS on lyhenne sanoista Global Positioning System ja se on satelliittipaikallistamisjärjestelmä. Tekniikka kehitettiin 1970-luvulla, mutta otettiin käyttöön vasta toukokuussa 1994.

Tänä päivänä GPS kommunikoi vähintään 24 satelliitin välityksellä, minkä vuoksi kaikki GPS-vastaanottimet pystyvät määrittämään sijaintinsa. Ei ole väliä missä päin maapalloa olet, onko päivä vai yö tai huono sää - tekniikka on sama ja toimii näistä tekijöistä riippumatta.

Suunnista oikein

GPS on monille luonnollinen osa jokapäiväistä elämää. Sinulla voi olla GPS autossa, mukana vesillä tai tunturissa. Välty hankaluuksilta karttojen ja kompassin kanssa, seikkailustasi tulee huomattavasti hauskempi funktionaalisella Garminin GPS:llä.

Jos olet mestariretkeilijä, on Garminin eTrex helppo valinta. Se on kädessä kannettava GPS, jossa on maailmanlaajuinen peruskartasto retkillesi. eTrex on vesitiivis sekä kestävä ja riippumatta siitä, missä päin maailmaa liikutkin, selviät sen avulla useimmista vauhdikkaista seikkailuista. Vaella viisaasti ja säästä aikaa helposti luettavalla ja käytännöllisellä eTrexillä.

Jos käsiesi pitää olla vapaat seikkailullasi, silloin Foretrex 401 Outnorthilta sopii sinulle. Se on ulkoilma-aktiviteetteihin tehty ranteessa kuljetettava GPS. Kun surffaat, purjehdit tai hiidät, voit kiinnittää Foretrexin käsivarteesi. Se auttaa sinua löytämään tien, määrittämään etäisyyden, vauhdin, suunnan ja muut välttämättömät ja helpottavat tiedot.

Valitse GPS joka sopii sinun seikkailuillesi

Mieti minkä tyyppiseen seikkailuun tarvitset GPS-laitetta. Ehkä aiot useille erilaisille seikkailuille ja haluat sijoittaa useampaan GPS:ään. Outnorthilta löydät huolella valitun GPS-tuotevalikoiman erilaisiin tarpeisiin. Toivomme, että löydät suosikkisi täältä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!