Vaellussauvat

(36 tuotetta)

Riippumatta siitä aiotko vaeltaa tai tehdä retkiä tunturiin, on viisasta investoida pariin erittäin hyviä sauvoja. Meiltä Outnorthilta löydät tunnettujen valmistajien sauvoja useisiin erilaisiin tarkoituksiin. Valikoimassamme on muun muassa MSR:n, SkiTrabin ja Komperdellin valmistamia retkisauvoja. Yhteistä kaikille retkisauvoillemme on, että ne on valmistettu kestävästä, laadukkaasta materiaalista, minkä vuoksi voit hyvällä omallatunnolla käyttää sauvojasi missä tahansa. Sauvat ovat skandinaavisen ilmastomme vaatimusten mukaiset ja ne sopivat käytettäviksi erinomaisesti sekä tasaisella että vaihtelevassa maastossa.

Oikeiden vaellussauvojen valinta

Jos olet ostamassa retkisauvoja ensimmäistä kertaa, sinun täytyy ottaa huomioon joitain asioita ennen tilauksen tekoa. Ensiksi sinun pitää miettiä mihin tarkoitukseen hankit sauvat ja mitä ominaisuuksia kaipaat sauvoilta, sekä mikä hintaluokka sopii kukkarollesi.

Useat sauvamme on valmistettu hiilikuidusta, mikä tekee niistä sopivat rankoille retkille ahkion ja suuren kantamuksen kanssa. Meillä on myös kevyestä ja kestävästä lentokonealumiinista valmistettuja sauvoja, jotka toimivat hyvin mäkisessä maastossa ja sopivat hyvin pitkille retkille kevyen painonsa ansiosta.

Säädettävät vaellussauvat

Useimmat retkisauvamme ovat säädettävät pituuden ja käyttöolosuhteiden mukaan. Useat sauvat on sen lisäksi varustettu käytännöllisellä yhden käden järjestelmällä, joten sinun ei tarvitse ottaa hanskoja pois käsistäsi, mistä on apua todella kylmissä sääolosuhteissa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!