Teroitusvälineet

(6 tuotetta)

Ei ole sen ikävämpää kuin ruoanlaitto tylsillä veitsillä, mutta sinä voit tehdä paljon asian korjaamiseksi. Muista aina pestä veitset käsin ja säilytä veitsesi veitsitelineessä tai metallikiskossa seinällä. Jos veitset hankaavat toisiaan vasten laatikossa, ne tylsyvät nopeammin. Monet luulevat, että veitset pitää toimittaa teroitettaviksi, mutta voit yhtä hyvin teroittaa veitsesi itse kotona. Outnorthilta löydät hiomakivet, jotka hiovat veitsesi jälleen teräviksi. Muista valita oikeanlainen hiomakivi veitsellesi. Löydät täältä EKA, Buck ja Fällkniven -merkkiset hiomakivet.


Mukana kulkeva hiomakivi


Outnorthilta löydät hiomakivet, jotka on helppo ottaa mukaan seikkailuihin. Muun muassa Diamond pocket sharpener Buckilta, veitsenteroitin taskukoossa. Se on kestävä ja erinomainen mukaan otettavaksi metsään. Combisharp EKAlta sopii kaikille veitsille ja siinä on alapuolella kätevä imukuppi, millä se pysyy hyvin paikoillaan. Toimii yhtä hyvin metsästysmajalla kuin asuntovaunussakin. Jos haluat hiomakiven joka pystyy kaikenlaisiin teroituksiin, niin siihen on olemassa timanttikovasin, joka koostuu synteettisistä safiireista. Timantti/keramiikka on kova materiaali ja pystyy hiomaan kaikentyyppistä terästä.


Sinun veitsellesi sopiva


On tärkeää että tiedät mikä teroitustapa sopii veitsellesi. Valitse sitten kovasin, joka sopii sinun tilanteeseesi - me helpotamme veitsen teroitusta tilanteesta riippumatta. Meillä on kovasimien lisäksi hyvät valikoimat veitsiä keittiöön ja ulkokäyttöön. Löydä veitsesi ja kovasimesi täältä Outnorthilta!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!