• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Sytyttimet & tuliteräkset

(14 tuotetta)

Tulukset tai tulirauta on työkalu, jota käytetään tekemään kipinöitä. Ensimmäisiä tuluksia käytettiin yhdessä piikiven palasen ja taulan kanssa tulen sytytyksessä. Tämä menetelmä keksittiin varhaisella kivikaudella. Tänä päivänä meillä on huomattavasti kehittyneempiä ja helppokäyttöisempiä tuluksia, jotka ovat magnesiumpuikkoja. Tästä vuollaan jauhetta terävää teräsreunaa vasten, esimerkiksi puukon terällä, niin saadaan kipinöitä sytytettävälle pinnalle.

Jätä tulitikut kotiin

Jos olette perheesi kanssa lähdössä retkelle luontoon, on silloin todennäköistä että otatte mukaanne kaasu- tai retkikeittimen. Tulitikut toimivat silloin kun on kuiva sää, mutta kostealla säällä ja kovassa tuulessa voi olla ongelmia saada liekkiä palamaan kunnolla. Tuluksilla saat helposti ja turvallisesti lisättyä tulta ulkoilmakeittimessäsi.

Outnorthilta löydät suuren valikoiman tuluksia. Luotettava klassikko on Firesteel Scout 2.0 Light my fire -tuotemerkiltä. Firesteel kehitettiin alun perin Ruotsin armeijan käyttöön, mutta tänä päivänä sitä käyttävät ahkerasti kaikenlaiset ulkoilijat. Voit tehdä tulen Firesteel-tuluksilla missä tahansa oletkin. Lisäksi se on varustettu hälytyspillillä.

Voit ostaa Firesteelin usean eri tyyppisenä. Eräs käytännöllinen malli on LIG Swedish fireknife, joka on Firesteelin ja Mora of Swedenin yhteistyönä kehitetty. Yhdistelmällä voit helposti puhdistaa vastapyydystämäsi kalat, halkoa puut ja sitten tehdä tulen kalan kypsentämiseksi. Meidän mielestämme nerokasta!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!