• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Sahat

(6 tuotetta)

Sahoilla on monia erilaisia käyttötakoituksia ja ne ovat käytännöllisiä työkaluja. Ehkä sinun pitää rakentaa tuulensuoja tai sahata pensaita tai oksia. Outnorthilta löydät käteviä kokoontaittuvia- ja erikokoisia sahoja, siis kaikenlaisia mukaan otettavia työkaluja seikkailuihisi. Sahat toimivat tietenkin ihan yhtä hyvin kotona puutarhassa tai puusepäntöissä. Meiltä löydät sahoja merkeiltä EKA, Ortovox ja Fiskars.

Valinta tarpeen mukaan

Kun suunnittelemme tuotevalikoimaamme, meillä on aina keskeisenä asiana toimivuus ja se, että työkalujen pitää olla helposti mukana kuljetettavia. Siksi meillä on kokoontaittuvia sahoja, niin että voit pakata ne helposti selkäreppuusi ja käyttää silloin kun haluat ja tarvitset. Hieman suuremmilla sahoilla voi erinomaisesti sahata pienempiä puita, oksia ja vastaavaa.

Jos retkeilet talvisessa maastossa ja sinun pitää rakentaa lumisuoja, tulet hämmästymään siitä kuinka raskasta lumi on, ja silloin tulet arvostamaan Ortovoxin lumisahaa. Jos seikkailusi vaatii minimaalisen pakkauksen, silloin vaijerisaha on erinomainen vaihtoehto. Se on helppo kierittää kokoon ja pakata laukkuun. Vaijerisahalla voi sahata puuta, muovia, luuta ja paljon muuta. Kun muotoilet paksun oksan kaareksi ja yhdistät siihen vaijerin, sinulla on kaarisaha.

Huolehdi sahastasi

Jos olet käyttänyt sahaasi oksien ja puunrunkojen sahaamiseen, voi olla hyvä puhdistaa saha jälkeenpäin, siten vältyt kuljettamasta puissa olevia tauteja toisiin puihin. Jos saha on kokoontaittuva, suosittelemme sinua öljyämään sen liikkuvat osat kauden lopussa pidentääksesi sen käyttöikää. Muista aina kuivata sahanterä, jos se on kostunut ja tarkasta lukitusjärjestelmä, ettei satu onnettomuuksia.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!