Monitoimityökalut

(104 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Multi Plier Black
 

Kun liikut erämaassa, järvellä tai vuoren huipulla, on olemassa korvaamaton väline - monitoimityökalu. Useimmat Outnorthilla myytävät monitoimityökalut auttavat sinua selviämään useimmista tilanteista, jotkut mallit ovat paremmin varusteltuja kuin toiset. Monitoimityökalu on väline, jossa on useita käytännöllisiä työkaluja yhdessä. Mikä sopii parhaiten sinulle riippuu siitä, minkä tyyppisissä seikkailuissa aiot sitä käyttää. Etsi ja valitse huolella valitusta tuotevalikoimasta, täältä löydät monitoimityökaluja tuotemerkeiltä Gerber, Victorinox ja Leatherman.

Huippuluokkainen vai yksinkertainen - löydä oikea malli itsellesi

Kun mietit minkälainen monitoimityökalu on oikea sinulle, on parasta määrittää tarpeesi. Tarvitaan ehkä yksinkertaisempi malli pienemmille retkille ja kehittyneempi vaativampiin aktiviteetteihin. Jos haluat tehdä asiasta yksinkertaisen, ostat vain monitoimityökalun jossa on useimmat toiminnot yhdessä, niin sinulta ei koskaan puutu mitään. Outnorthilta löydät erilaisia monitoimityökaluja monessa hintaluokassa. Jos haluat klassisen työkalun jolla selviää useimmissa tilanteissa, sinun kannattaa tutustua Lethermanin ja Victorinoxin tuotevalikoimiin. Ne ovat tunnettuja hienostuneesta tyylistään, toiminnoistaan ja niitä on eri hintaluokissa ja erimallisina.

Toimivuus on tärkeä

Kun sinun pitää valita monitoimityökalu, on hyvä valita tukevarakenteinen malli, ilman pölyä kerääviä koloja. On tärkeää, että työkalussa on vahvat saranat, jotka pysyvät paikoillaan kun työkalu on taitettuna. Työkalun pitää olla helposti aukaistava ja kiinni taitettava yhdellä liikkeellä. Yksi monitoimityökalun tärkeimmistä ominaisuuksista on vahva ja luotettava lukitus puukonterässä. Puukonterä, joka odottamatta sulkeutuu painettaessa työn aikana, voi olla vaarallinen.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!