Teroitusvälineet

(13 tuotetta)

Ei ole sen ikävämpää kuin ruoanlaitto tylsillä veitsillä, mutta sinä voit tehdä paljon asian korjaamiseksi. Muista aina pestä veitset käsin ja säilytä veitsesi veitsitelineessä tai metallikiskossa seinällä. Jos veitset hankaavat toisiaan vasten laatikossa, ne tylsyvät nopeammin. Monet luulevat, että veitset pitää toimittaa teroitettaviksi, mutta voit yhtä hyvin teroittaa veitsesi itse kotona. Outnorthilta löydät hiomakivet, jotka hiovat veitsesi jälleen teräviksi. Muista valita oikeanlainen hiomakivi veitsellesi. Löydät täältä esim. EKA, Buck ja Fällkniven -merkkiset hiomakivet.

Mukana kulkeva hiomakivi

Outnorthilta löydät hiomakivet, jotka on helppo ottaa mukaan seikkailuihin. Muun muassa Diamond pocket sharpener Buckilta on kestävä ja erinomainen veitsenteroitin taskukoossa, kätevä otettavaksi mukaan metsälle. Combisharp EKAlta sopii kaikille veitsille ja siinä on alapuolella kätevä imukuppi, millä se pysyy hyvin paikoillaan. Toimii yhtä hyvin metsästysmajalla kuin asuntovaunussakin. Jos haluat hiomakiven, joka pystyy kaikenlaisiin teroituksiin, niin siihen on olemassa timanttikovasin, joka koostuu synteettisistä safiireista. Timantti/keramiikka on kova materiaali ja pystyy hiomaan kaikentyyppistä terästä.

Sinun veitsellesi sopiva

On tärkeää, että tiedät mikä teroitustapa sopii veitsellesi. Valitse sitten kovasin, joka sopii sinun tilanteeseesi. Me helpotamme veitsen teroitusta tilanteesta riippumatta. Meillä on kovasimien lisäksi hyvät valikoimat veitsiä keittiöön ja ulkokäyttöön. Löydä veitsesi ja kovasimesi Outnorthilta!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!