Sahat

(22 tuotetta)

Sahoilla on monia erilaisia käyttötarkoituksia ja ne ovat käytännöllisiä työkaluja. Ehkä sinun pitää rakentaa tuulensuoja tai sahata pensaita tai oksia. Outnorthilta löydät käteviä kokoon taittuvia ja erikokoisia sahoja, siis kaikenlaisia mukaan otettavia työkaluja seikkailuihisi. Sahat toimivat tietenkin ihan yhtä hyvin kotona puutarhassa tai puusepäntöissä. Meiltä löydät sahoja esim. merkeiltä EKA ja Fiskars.

Valinta tarpeen mukaan

Kun suunnittelemme tuotevalikoimaamme, meillä on aina keskeisenä asiana toimivuus ja se, että työkalujen pitää olla helposti mukana kuljetettavia. Siksi meillä on kokoon taittuvia sahoja, jotta voit pakata ne helposti selkäreppuusi ja käyttää silloin, kun haluat ja tarvitset. Hieman suuremmilla sahoilla voi erinomaisesti sahata pienempiä puita, oksia ja vastaavaa.

Jos retkeilet talvisessa maastossa ja sinun pitää rakentaa lumisuoja, tulet hämmästymään siitä, kuinka raskasta lumi on, ja silloin tulet arvostamaan Ortovoxin lumisahaa. Jos seikkailusi vaatii minimaalisen pakkauksen, silloin vaijerisaha on erinomainen vaihtoehto. Se on helppo kierittää kokoon ja pakata laukkuun. Vaijerisahalla voi sahata puuta, muovia, luuta ja paljon muuta. Kun muotoilet paksun oksan kaareksi ja yhdistät siihen vaijerin, sinulla on kaarisaha.

Huolehdi sahastasi

Jos olet käyttänyt sahaasi oksien ja puunrunkojen sahaamiseen, voi olla hyvä puhdistaa saha jälkeenpäin, siten vältyt kuljettamasta puissa olevia tauteja toisiin puihin. Jos saha on kokoon taittuva, suosittelemme sinua öljyämään sen liikkuvat osat kauden lopussa pidentääksesi sen käyttöikää. Muista aina kuivata sahanterä, jos se on kostunut ja tarkasta lukitusjärjestelmä, ettei satu onnettomuuksia.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!