Monitoimityökalut

(65 tuotetta)

Kun liikut erämaassa, järvellä tai vuoren huipulla, on olemassa korvaamaton väline - monitoimityökalu. Useimmat Outnorthilla myytävät monitoimityökalut auttavat sinua selviämään useimmista tilanteista, jotkut mallit ovat paremmin varusteltuja kuin toiset. Monitoimityökalu on väline, jossa on useita käytännöllisiä työkaluja yhdessä. Mikä sopii parhaiten sinulle, riippuu siitä, minkä tyyppisissä seikkailuissa aiot sitä käyttää. Etsi ja valitse huolella valitusta tuotevalikoimasta. Meiltä löydät monitoimityökaluja esim. tuotemerkeiltä Gerber, Victorinox ja Leatherman.

Huippuluokkainen vai yksinkertainen - löydä oikea malli itsellesi

Kun mietit, minkälainen monitoimityökalu on oikea sinulle, on parasta määrittää tarpeesi. Tarvitaan ehkä yksinkertaisempi malli pienemmille retkille ja kehittyneempi vaativampiin aktiviteetteihin. Jos haluat tehdä asiasta yksinkertaisen, ostat vain monitoimityökalun, jossa on useimmat toiminnot yhdessä, niin sinulta ei koskaan puutu mitään. Outnorthilta löydät erilaisia monitoimityökaluja monessa hintaluokassa. Jos haluat klassisen työkalun, jolla selviää useimmissa tilanteissa, sinun kannattaa tutustua Lethermanin ja Victorinoxin tuotevalikoimiin. Ne ovat tunnettuja hienostuneesta tyylistään, toiminnoistaan ja niitä on eri hintaluokissa ja erimallisina.

Toimivuus on tärkeä

Kun sinun pitää valita monitoimityökalu, on hyvä valita tukevarakenteinen malli, ilman pölyä kerääviä koloja. On tärkeää, että työkalussa on vahvat saranat, jotka pysyvät paikoillaan, kun työkalu on taitettuna. Työkalun pitää olla helposti aukaistava ja kiinni taitettava yhdellä liikkeellä. Yksi monitoimityökalun tärkeimmistä ominaisuuksista on vahva ja luotettava lukitus puukonterässä. Puukonterä, joka odottamatta sulkeutuu painettaessa työn aikana, voi olla vaarallinen.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!