Terveys- ja hygieniatarvikkeet

(247 tuotetta)
Blank

Suositeltu

Urberg
Compact Towel 60x120 cm Green
 

Kun olet lähdössä matkalle, on järkevää pakata niin tiiviisti kuin mahdollista ja ottaa mukaan vain välttämättömät tavarat. Outnorth on kerännyt järkevät matkavarusteet ja esineet, joita et ehkä tiennytkään olevan olemassa tai tarvitsevasi! Täältä löydät kaikkea hyttyskarkotteista käteviin pissasuppiloihin, käy läpi valikoimamme ja löydä juuri oikeat matkavarusteet itsellesi.

Suuri valikoima matkavarusteita

Matkoja varten löytyy paljon tarvikkeita, jotka helpottavat seikkailuasi ja joiden et ehkä tiennyt edes olevan olemassa. Markkinoille tulee jatkuvasti uusia, älykkäitä lisälaitteita, jotka hankittuaan alkaa miettimään, kuinka on aikaisemmin tullut toimeen ilman niitä. Outnorthilta löydät erilaisia tarvikkeita, jotka ovat erinomaisia mukaan matkalle tai retkelle. Täältä löydät muun muassa pissasuppilon, jonka avulla tyttöjen on helppo pissata seisaaltaan. Mikäli sinun on peseydyttävä, mutta juoksevaa vettä ei ole saatavilla, voit valita antibakteerisen saippuan, joka haihtuu käytön jälkeen. Pysyt raikkaana, vaikka sinulla ei olisi mahdollisuutta suihkuun. Jos kuitenkin haluat käydä suihkussa, voit ottaa mukaasi matkasuihkun, jossa vesi kuumenee aurinkoenergialla. Ripusta suihku puuhun ja nauti peseytymisestä ulkona luonnossa. Varuste, joka tulisi olla mukana seikkailulla, on ensiapulaukku! Meiltä löydät niitä eri mallisina erilaisille aktiviteeteille.

Löydä suosikkisi

Tutki tarkkaan valikoimaamme ja löydä suosikkivarusteesi matkoillesi. Valittavaa on paljon ja toivomme, että valitsemasi tarvikkeet tulevat tarpeeseen seikkailusi aikana!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!