Hyttyssuojat

(5 tuotetta)

Lämpimän leudot kesäillat, kalastusreissut tai trooppiset yöt voivat mennä helposti pilalle sitkeiden hyttysten tai muiden hyönteisten toimesta. Hyttyskarkote tai hyttysverkko voi olla hyvä investointi, jotta vältät pakenemisen sisätiloihin silloin, kun haluaisit viettää aikaa ulkosalla.

Hyttysverkot

Hyttysverkko on tehokas hyttyssuoja, joka pitää hyttyset tai muut hyönteiset poissa ja jota on saatavilla useita erilaisia malleja. Yksinkertaisin hyttysverkko on hyttyshattu sisäänrakennetulla hyttysverkolla, jonka saat rullattua alas pääsi yli säästäen kasvosi, kaulasi ja niskasi säälimättömiltä hyttysiltä. Verkkoja on myös saatavana suurempina malleina, joihin voit ryömiä sisään ja joilla voit ympäröidä nukkumapaikkasi. Tällä tavoin saat nukkua rauhassa tulematta kokonaan hyttysten syömäksi.

Hyttyskarkotteet

Usein hyttyskarkote, jonka voitelet tai sivelet kehosi alueille, jotka eivät ole vaatteidesi peittämiä, on tarpeellinen suoja hyttysiä vastaan. Hyttyskarkote varmistaa myös monesti, että muut hyönteislajit, kuten esimerkiksi mäkäräiset ja punkit, eivät valtaa kehoasi. Hyttyskarkotteita on saatavilla esimerkiksi öljynä tai roll-on-puikon muodossa.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!