Hyttysmyrkyt

(5 tuotetta)

Surisevat hyttyset ja kutiavat pistokset voivat olla todellinen painajainen. Hyttyskauden aikana sinulla on aina oltava mukanasi kunnon hyttyskarkotetta. Karkote pitää hyttyset poissa ja voit jatkaa seikkailuasi hyväntuulisena, eikä sinun tarvitse pelätä pahoja puremia. Täältä löydät muun muassa hyttyskarkotteet, viidakkoöljyt, punkkisuihkeet sekä viilentävää geeliä mahdollisia pistoksia helpottamaan.

Vähennä hyttysten ja punkkien puremia

Kunnon hyttyskarkote tai punkkisuihke vähentävät hyönteisten puremariskiä. Siitä ei ole täyttä varmuutta, mutta hyvällä suojauksella aikaansaadaan suuri ero. Hyttyskarkotteen sively vaatteisiin voi tehota hyttysiä vastaan, mutta tee se siinä tapauksessa ainoastaan vaatteille, jotka eivät ole arkoja, sillä karkotteesta voi jäädä vaatteisiin vaikeasti poistettavia tahroja. Lue tarkkaan käyttöohjeesta, kuinka lapsille tarkoitettuja hyttyskarkotteita käytetään.

Hyttysgeeli rauhoittaa kutinan, jos sinua on purtu

Jos hyttynen on jo purrut, on olemassa geeliä, joka rauhoittaa ärsyttävän kutinan. Myggan hyttysgeeli on luonnollista ja sitä voidaan käyttää myös, jos olet polttanut itsesi nokkosissa tai joutunut kosketuksiin polttavien meduusojen kanssa. Tärkeä kumppani niin pieniin kuin suuriinkin seikkailuihin sekä keväällä, kesällä että syksyllä. Kaiken lisäksi Myggan tuoksuu miellyttävältä sekä sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia, ei ammoniakkia.

Kun mukana on sekä kunnon hyttyskarkotetta että geeliä, ratkaisevaa on se, kuinka hyvin selviät luonnossa oleskelusta yhdessä hyttysten kanssa. Parempi katsoa kuin katua, osta hyttyskarkotteet jo nyt!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!