Hyttysmyrkyt

(10 tuotetta)

Surisevat hyttyset ja kutiavat pistokset voivat olla todellinen painajainen. Hyttyskauden aikana on hyvä olla mukana kunnon hyttyskarkotetta. Karkote pitää hyttyset poissa ja voit jatkaa seikkailuasi hyväntuulisena, eikä sinun tarvitse pelätä pahoja puremia. Täältä löydät muun muassa hyttyskarkotteet, viidakkoöljyt, punkkisuihkeet sekä viilentävää geeliä mahdollisia pistoksia helpottamaan.

Vähennä hyttysten ja punkkien puremia

Kunnon hyttyskarkote tai punkkisuihke vähentävät hyönteisten puremariskiä. Nämä karkotteet eivät tietenkään anna täyttä varmuutta siitä, että pistoja tai puremia tulisia, mutta hyvällä suojauksella aikaansaadaan suuri ero. Hyttyskarkotteen sively vaatteisiin voi tehota hyttysiä vastaan, mutta tee se siinä tapauksessa ainoastaan vaatteille, jotka eivät ole arkoja, sillä karkotteesta voi jäädä vaatteisiin vaikeasti poistettavia tahroja. Lue tarkkaan käyttöohjeesta, kuinka lapsille tarkoitettuja hyttyskarkotteita käytetään.

Hyttysgeeli rauhoittaa kutinaa, jos sinua on purtu

Jos hyttynen on jo päässyt puremaan, on olemassa geeliä, joka rauhoittaa ärsyttävää kutinaa. Esimerkiksi Myggan hyttysgeeli on luonnollista ja sitä voidaan käyttää myös, jos olet polttanut itsesi nokkosissa tai joutunut kosketuksiin polttavien meduusojen kanssa. Tärkeä kumppani niin pieniin kuin suuriinkin seikkailuihin sekä keväällä, kesällä että syksyllä. Kaiken lisäksi Myggan tuoksuu miellyttävältä sekä sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia, ei ammoniakkia.

Kun mukana on sekä kunnon hyttyskarkotetta että geeliä, ratkaisevaa on se, kuinka hyvin selviät luonnossa oleskelusta yhdessä hyttysten kanssa. Parempi katsoa kuin katua, osta hyttyskarkotteet jo nyt!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!