Hyttyssuojat

(25 tuotetta)

Lämpimän leudot kesäillat, kalastusreissut tai trooppiset yöt voivat mennä helposti pilalle sitkeiden hyttysten tai muiden hyönteisten toimesta. Hyttyskarkotteen tai hyttysverkon muodossa oleva hyttyssuoja voi olla hyvä investointi välttääksesi pakenemisen sisätiloihin silloin, kun haluat vain viettää aikaa ulkosalla.


Hyttysverkot


Hyttysverkko on tehokas hyttyssuoja, joka pitää hyttyset tai muut hyönteiset poissa ja jota on saatavilla useita erilaisia versioita. Yksinkertaisin hyttysverkko on hyttyshattu sisäänrakennetulla hyttysverkolla, jonka saat rullattua alas pääsi yli säästäen kasvosi, kaulasi ja niskasi säälimättömiltä hyttysiltä. Verkkoja on myös saatavana suurina malleina, joihin voit ryömiä sisään ja joilla voit ympäröidä nukkumapaikkasi. Tällä tavoin saat nukkua rauhassa tulematta kokonaan hyttysten syömäksi.


Hyttyskarkotteet


Hyttyssuoja, jonka voitelet tai sivelet kehosi alueille, jotka eivät ole vaatteidesi peittämiä. Hyttyskarkote varmistaa myös monesti, että muut hyönteislajit, kuten esimerkiksi mäkäräiset ja punkit, eivät valtaa kehoasi. Hyttyskarkotteita on saatavilla sekä öljyn että roll-on puikon muodossa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!