Hyttysverkot

(24 tuotetta)

Pienestä koostaan huolimatta hyttynen ei kuitenkaan ole ihmisen paras ystävä. Etenkin kun olemme ulkona keskittymistä vaativissa aktiviteeteissa, voivat hyttyset häiritä kaikkein kärsivällisimpääkin ihmistä. Onneksi voimme ottaa mukaan tavaroita, joiden avulla selviämme, vaikka hyttysiä tai muita hyönteisiä olisi ympärillä paljonkin.

Hyvät yöunet hyttysverkon alla

Klassinen hyttysverkko ikkunassa antaa sinun nukkua hyvin raikkaassa huoneilmassa ja hyttyset pysyvät ulkona. Mutta haluat toki myös kulkea ulkona luonnossa ja pysähdellä ilman hyttysten häirintää. Hyttysverkolla, jota on saatavana lisävarusteeksi telttaan tai riippumattoon, vältyt keskeytyvältä unelta ja voit levänneenä jatkaa seikkailua seuraavana päivänä.

Hyttysverkko päähän kalastajille

Niin paljon kuin me inhoammekin hyönteisiä, meistä huolimatta niillä on tärkeä tehtävä luonnossa. Etenkin kalastajat ovat tietoisia siitä, kuinka vaikeita hyönteiset voivat olla. Kalastajat ovat usein samoissa paikoissa kuin hyttyset, mäkärät ja muut lentävät hyönteiset, jotka voivat olla häiriöksi varsinkin pään ympärillä. Kun kala on juuri nappaamassa kiinni, ei ole hyvä ajatus alkaa huitoa hyttystä, kun pitäisi saada otettua saalis haaviin. Silloin on hyvä laittaa hyttysverkko päähän ja voit keskittyä siihen, mitä olet tekemässä ulkona. Pään suojaksi asetettava hyttysverkko voi olla myös erinomainen lisävaruste mukaan vaellukselle, metsään tai matkoille.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!