Retkihiihto

(86 tuotetta)

Uusia eräsuksia ostettaessa on otettava huomioon joitain asioita. Käytetäänkö niitä metsässä, runsaassa irtolumessa, tunturissa vai huippuretkillä? Suksia ostettaessa on painolla, pituudella ja hiihtotekniikalla suuri merkitys, koska paino kuluttaa suksia. Jos esimerkiksi valitaan liian jäykät sukset, niin ei saada pitoa ja joudutaan helposti takakenoon. Suksi ei saa myöskään olla liian pehmeä, koska silloin sinun täytyy sauvoa alamäissä.

Meiltä Outnorthilta löydät useita malleja jotka toimivat erilaisissa ympäristöissä, riipumatta siitä, mitkä ovat tavoitteesi hiihdossa.

Eräsukset vaihtelevaan maastoon

On olemassa paljon erilaisia suksia ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Jotkut sukset on tarkoitettu jyrkissä rinteissä nopeaan hiihtoon, toiset hitaaseen etenemiseen lumipeitteisessä maastossa. Eräsuksi on suksimalli, jota käytetään pitkillä hiihtoretkillä. Niillä voi hiihtää sekä hitaasti että nopeasti. Sukset eroavat murtomaasuksista esimerkiksi siten, että niiden reunat on tehty ympäriinsä teräksestä. Eräsukset ovat erinomaiset, kun tehdään pitkiä tunturiretkiä ja niillä voi hiihtää koskemattomassa maastossa.

Täydentävä varustus eräsuksiisi

Suksien lisäksi tarvitaan myös sauvat ja ne on myös valittava ruumiinrakenteesi mukaan. Tavallisesti lasketaan, että sauvojen on oltava noin 25-30 cm lyhyemmät kuin pituutesi. Jos olet epävarma pituudesta, voit aina valita säädettävät sauvat. Äläkä unohda kaikista tärkeintä, kypärää.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!