Suksivoide

(95 tuotetta)

Tavallisin virhe on, että monimutkaistaa voitelun ja tekee sen huomattavasti vaikeammaksi kuin se itse asiassa onkaan. Usein on parasta kokeilla ja mukauttaa voitelu mäessä olevan lumityypin ja vallitsevan lämpötilan mukaan.

Meiltä Outnorthilta löydät aina useita erilaisia suksivoiteita suosituilta valmistajilta kuten Swix, Rode ja Rex. Voiteet sopivat niin uudelle lumelle, kostealle lumelle kuin vanhalle karkearakeisellekin lumelle.

Pito- ja luistovoiteet

Käyttämällä pitovoidetta saat hyvän pidon suksien ja alustan väliin nauttiessasi vauhdista. Voidellessa pitovoiteella on tärkeintä ajatella, että laittaa sitä vain suksien kaariosaan, mikä tarkoittaa sitä suksien osaa, joka on kosketuksessa alustaan vauhdinotossa. Luistovoidetta voi käyttää todella hyvän luiston aikaansaamiseksi ja näin laskut eivät tunnu raskailta ja vaikeilta.

Voitele oikein – muutamia käyttökelpoisia vihjeitä

Suksissa pitää olla sinun painollesi sopiva jäykkyys, sekä selkeät merkinnät sivuraidoilla niin, että näet mistä voidellaan. Sen jälkeen on hyvä, jos sinulla on paikka, mihin voit kunnolla kiinnittää sukset voidellessasi niitä. Jos voitelet ensimmäistä kertaa, on hyvä pyytää avuksi ystävää jolla on jo vähän kokemusta menettelytavoista. Muussa tapauksessa paras tapa on yksinkertaisesti kokeilla ja näin löytää paras tekotapa. Muista vain antaa suksien jäähtyä kunnolla, ennen kuin lähdet ladulle.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!