Maastohiihtositeet

(28 tuotetta)

Kun hiihtovarusteesi toimivat erinomaisesti, voi olla suuri nautinto taivaltaa talvisissa metsissä. Hankalat varusteet sen sijaan aiheuttavat suuria ongelmia ja voivat estää sinua nauttimasta täysillä vapaa-ajanaktiviteetistäsi. Ole siksi tarkka valitessasi sekä siteet että sukset ja monot, niin että löydät yhdistelmän, johon olet todella tyytyväinen ja joka sopii hiihtotyyliisi, ruumiinrakenteeseesi ja tasoosi.

Harkittavaa, kun ostat siteet netistä

Jos ostat ensimmäistä kertaa siteitä, sinun pitää miettiä minkä tyyppisten siteiden luulet sopivan sinulle ja hiihtotyyliisi. Periaatteessa on olemassa kahden tyyppisiä siteitä - Salomonin SNS ja Rottefellan NNN ja näissä molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa. NNN-siteet on helppo asentaa suksiin, mutta suksessa pitää olla NNN-järjestelmään sopiva kiinnityslevy, johon side kiinnitetään. SNS-siteitä voidaan käyttää kaikissa suksissa, sillä ne ruuvataan kiinni sukseen ja ne ovat kahden kiinnityksen vuoksi vakaampi ratkaisu kuin NNN. Jos olet epävarma, täytyy sinun testata mikä ratkaisu sopii sinulle ja hiihtoosi. Kun olet valinnut siteen, on tärkeää, että valitset myös siteisiin sopivat sukset ja monot. Suosittelemme, että valitset saman merkkiset siteet ja monot saadaksesi parhaan yhteensopivuuden.

Kysy meiltä Outnorthilta

Onko sinusta vaikeaa tietää, mikä side sinun pitäisi valita? Älä epäröi, vaan ota yhteyttä meihin sähköpostilla tai puhelimitse, niin saat hyviä neuvoja kokeneilta myyjiltämme. Löydät yhteystiedot kohdasta asiakaspalvelu, missä on myös tietoa toimitusajoista, palautusoikeuksista ja vastaavista asioista.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!