Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Hiihto on monille parasta talvinautintoa. Kun sauvoo yksin talvimaisemassa kauniina tammikuun aamuna, ei voi olla vaikuttumatta kokemuksesta. Voidakseen parhaalla tavalla nauttia hiihtämisestä, on tärkeää, että valitsee oikeat välineet. Meiltä Outnorthilta löydät paljon hiihtovälineitä ja voit aina luottaa siihen, että tuotteemme ovat parhainta laatua. Luistelumonomme tulevat parhailta tuotemerkeiltä ja niitä on paljon erimallisina ja -värisinä. Varmista, että monosi sopivat suksissasi oleviin siteisiin.

Löydä oikea koko

Koska luistelumonossa jalkaan kohdistuu joka puolelta suuri rasitus, on erittäin tärkeää löytää täydellinen koko. Se saa mielellään olla hieman pidempi kuin jalkasi niin, että saat hieman tilaa varpaidesi eteen: monot eivät saa puristaa liian paljon, mutta niiden on kuitenkin oltava tiukasti jalan ympärillä niin, että ne tukevat hyvin jalkaasi hiihtäessäsi.

Oikean siteen valinta - SNS vai NNN

Markkinoilla on tällä hetkellä kahden tyyppisiä sidemalleja, SNS ja NNN. NNN-siteistä meillä Outnorthilla on myytävänä Madshus, Alpina, Rossignol ja Fischer. SNS-siteet ovat Salomonilta. NNN-siteen tärkeimpänä etuna sanotaan olevan se, että se on helppo siirtää suksessa eteen- tai taaksepäin ja näin sinä voit löytää juuri oikean asennon itsellesi. SNS-sidettä kuvaillaan mukavammaksi siteeksi, joka on vakaampi ja aiheuttaa vähemmän painetta varpaille.

Löydät itsellesi sopivan tyypin yksinkertaisesti kokeilemalla. Tärkeää on toki se, että ostat monot, jotka on tarkoitettu suksissasi oleviin siteisiin. Mieluiten tulisi siteiden ja monojen olla samaa merkkiä saadaksesi parhaan yhteensopivuuden.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!