Maastohiihtomonot

(16 tuotetta)

Jos hiihdät paljon maastohiihtoa, sinulla on pakko olla hyvät maastohiihtomonot riippumatta siitä, mikä on tavoiteesi hiihdossa. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia maastohiihtomonoja eri valmistajilta ja monessa hintaluokassa: kaikenlaisia, joista voit löytää sinua miellyttävät maastohiihtomonot, tarpeistasi riippumatta.

Löydä oikeat maastohiihtomonot

Uusien monojesi pitää olla mukavat, tukea jalkaasi ja samalla pitää jalkasi kuivina ja lämpiminä koko retken ajan. Riippumatta siitä, onko retkesi pitkä vai lyhyt, tulee niiden täyttää tehtävänsä. Kokeneemman hiihtäjän voi olla hyvä tutustua myös sellaisiin tekijöihin kuten paino, pohjan jäykkyys ja millainen monon nauhoitus on ennen kuin päätät, millaisen mallin haluat.

Jos olet epävarma, valitse anatomisella jalkatuella ja optimaalisella mukavuudella varustettu mono, jonka ulkopinta on valmistettu vettähylkivästä ja lisäksi hengittävästä materiaalista. Pidemmälle retkelle lähtiessä ei varmasti halua jalkojensa kylmenevän ja kastuvan.

Osta maastohiihtomonosi netistä

Maastohiihtomonojen ostamiselle netistä on monia etuja. Voit rauhassa lukea tietoja jokaisesta monosta ennen kuin teet päätöksesi ja jos sattuisit tarvitsemaan apua tuotteen valinnassa, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarjoamme myös kaikille asiakkaillemme maksuttoman kuljetuksen yli 395 €, ilmaisen palautuksen, hintatakuun ja avoimen kaupan. Odotamme tilaustasi!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!