Laskettelumonot

(64 tuotetta)

Hyvät laskettelumonot ovat todennäköisesti tärkein osa hiihtovarusteissasi. Harvat asiat voivat pilata päiväsi mäessä samalla tavalla kuin epäsopivien monojen aiheuttamat kipeät jalat. Siksi olemme keränneet muutamia käytännöllisiä vihjeitä luettavaksesi, ennen kuin tilaat uudet laskettelumonosi meiltä Outnorthilta.

Löydä alppimonosi

Ensiksi sinun pitää tarkastella itseäsi ja sitten luokitella itsesi laskijana: oletko aloittelija, amatööri vai kokenut laskija. Jos olet kokenut hiihtäjä, tarvitset monot, joissa on korkeampi joustoarvo. Tämä siksi, että monon pitää selvitä voimansiirrosta sukseen, kun monon paino kohdistuu sukseen kaarteissa.

Jos olet leikkisämpi laskija ja pidät enemmän hiihtokeskuksessa seurustelemisesta, sinun kannattaa sijoittaa pehmeämpään monoon. Ja jos pidät enemmän hyvin varustetuista rinteistä, sinun pitää sijoittaa tukevampaan ja jäykempään monoon.

Löydä oikea koko

Alppimonojen ostaminen netistä ei ole sen monimutkaisempaa kuin niiden ostaminen kaupasta, sillä koko ilmoitetaan Mondo-kokona, mikä vastaa monon sisäpuolelta otettua mittaa senttimetreissä. Mitataksesi oikean kokosi yksinkertaisesti, ota esille paperi ja kynä. Asetu sitten seinää vasten paperin päälle ja tee merkinnät kantapään taakse sekä varpaiden eteen ja mittaa etäisyys. Sen jälkeen katsotaan myös lestin leveys, joka on levein kohta monossa ja verrataan sitä jalan leveimpään kohtaan. Näin saadaan selville, onko jalka kapea, keskikokoinen vai leveä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!