Alpin Sauvat

(13 tuotetta)
Blank

Suositeltava

FÅK
Alpine Ski Pole Black
 

Alppisauvoja on monen mallisia ja eri materiaaleista sekä vaihtelevan pituisena. Jokaisella sauvamallilla on omat hyvät puolensa, mutta tärkeintä on, että löydät sauvan, joka sopii sinulle ja sinun retkillesi. Meiltä Outnorthilta löydät aina klassisia alumiinisia, komposiittisia tai hiilikuituisia sauvoja monissa hintaluokissa.

Valitse oikean pituiset alppisauvat

Yksi tärkeimmistä ratkaistavista asioista uusien sauvojen ostossa on materiaalin valinnan lisäksi ostettavien sauvojen pituus. Helpoin tapa selvittää oikea laskettelusauvan pituus on suoristaa ensin selkä ja sen jälkeen pitää kädet sivulla ja taivuttaa käsivartta niin, että käsivarren ja olkavarren kulma on 90 astetta. Sitten mittaat käden ja lattian välisen etäisyyden ja lisäät 3-5 cm, niin sinulla on hyvä sauvan pituus.

Useissa sauvoissamme on lisäksi FlickLock-lukitus, jonka vuoksi sauvan pituus on nopea ja helppo säätää. Tämän vuoksi perheen eri henkilöt voivat käyttää samoja sauvoja, jos ette retkeile samanaikaisesti.

Osta sauvasi netistä

Sinulla on useita etuja ostaessasi sauvasi meiltä. Ensiksi sinun ei tarvitse jonottaa kaupassa, toiseksi voit rauhassa lukea tuotteista ennen kuin teet päätöksesi. Jos sattuisit tarvitsemaan apua tuotteen valinnassa, voit tietenkin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua. Odotamme tilaustasi!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!