Erähiihto

(146 tuotetta)

Oletko lähdössä hiihtovaellukselle, tai päivän kestävälle tunturihiihtoretkelle? Täältä löydät tarvittavat varusteet erähiihtoon - eräsukset, monoihin ja hankisauvoihin.

Uudet sukset?

Uusia eräsuksia ostettaessa on otettava huomioon joitain asioita. Käytetäänkö niitä metsässä, runsaassa irtolumessa, tunturissa vai huippuretkillä? Suksia ostettaessa on painolla, pituudella ja hiihtotekniikalla suuri merkitys, koska paino kuluttaa suksia. Jos esimerkiksi valitaan liian jäykät sukset, niin ei saada pitoa ja joudutaan helposti takakenoon. Suksi ei saa myöskään olla liian pehmeä, koska silloin sinun täytyy sauvoa alamäissä.

Outnorthilta löydät useita malleja, jotka toimivat erilaisissa ympäristöissä riippumatta siitä, mitkä ovat tavoitteesi hiihdossa.

Eräsukset vaihtelevaan maastoon

On olemassa paljon erilaisia suksia ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Jotkut sukset on tarkoitettu jyrkissä rinteissä nopeaan hiihtoon, toiset hitaaseen etenemiseen lumipeitteisessä maastossa. Eräsuksi on suksimalli, jota käytetään pitkillä hiihtoretkillä. Niillä voi hiihtää sekä hitaasti että nopeasti. Sukset eroavat murtomaasuksista esimerkiksi siten, että niiden reunat on usein tehty kokonaan teräksestä. Eräsukset ovat erinomaiset, kun tehdään pitkiä tunturiretkiä ja niillä voi hiihtää koskemattomassa maastossa.

Täydentävä varustus eräsuksiisi

Suksien lisäksi tarvitaan myös sauvat ja ne on myös valittava ruumiinrakenteesi mukaan. Tavallisesti lasketaan, että sauvojen on oltava noin 25-30 cm lyhyemmät kuin pituutesi. Jos olet epävarma pituudesta, voit aina valita säädettävät sauvat. Äläkä unohda kaikista tärkeintä, eli kypärää.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!