Laskettelulasit

(246 tuotetta)

Laskettelulasit ovat must-juttu kaikille suksilla tai lumilaudalla liikkuville. Laskettelulasit suojaavat niin kylmyydeltä kuin tuuleltakin estäen myös silmien vettymisen, mikä voi helposti peittää näkyvyyden. Lisäksi laskettelulasit suojaavat sinua auringon voimakkailta UV-säteiltä, jotka voivat vahingoittaa silmää auringon säteiden vahvistuessa heijastuessaan lumeen.

Laskettelulasit kaikkiin sääolosuhteisiin

Linssejä on saatavilla eri väreissä, jotka sopivat erilaisiin sääolosuhteisiin. Keltaisen sävyinen linssi auttaa esimerkiksi lisäämään ympäristön kontrasteja, mikä on suuri etu pilvisellä säällä. Oranssin värinen linssi on monipuolisin sen toimiessa hyvin useimmissa tilanteissa, säästä riippumatta. Lasketeltaessa paljon pimeällä, kannattaa sen sijaan hankkia kirkkaat linssit laskettelulaseihin. Kirkas on periaatteessa ainoa linssi, joka päästää valoa riittävästi helpottaakseen laskettelua pimeämmällä.

Löydä sopivat laskettelulasit

Sopivien laskettelulasien löytäminen ei ole aina helppoa, sillä on olemassa useita erilaisia huomioon otettavia tekijöitä. Kuinka hyvin ne suojaavat huurtumiselta? Miten hyvin ne kestävät törmäyksiä? Kuinka hyvin ne suojaavat lumelta ja vedeltä? Ja tietysti, minkä väriset linssit tulisi hankkia?

Useissa malleissamme on mahdollisuus vaihtaa linssit tarpeen mukaan. Tämä on hyvä asia sinulle, joka laskettelet paljon ja joka olet tietoinen siitä, kuinka nopeasti sää voi muuttua sekä arvostat mahdollisuutta valita linssiesi värin itse.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!