Aurinkolasit

(67 tuotetta)

Aurinkolasit ovat varuste, joita useimmat käyttävät ja joista on todella hyötyä. Aurinko on ihana, mutta silmät voi olla hyvä suojata. Siksi olemme keränneet tänne eri tuotemerkeiltä aurinkolaseja, jotka sopivat erilaisiin aktiviteetteihin ja joiden ansiosta sinun ei tarvitse siristellä silmiä auringonpaisteessa. Valikoimamme sisältää sellaiset tuotemerkit, kuten Oakley ja Julbo. Valitse malli, joka sopii sinun aktiviteetteihisi.

Aurinkolaseja monenlaisiin aktiviteetteihin

Täältä löydät aurinkolasit eri aktiviteetteihin, kuten pyöräily, vaellus ja kalastus. Aurinkolasien tehtävänä on suojata silmiä haitalliselta valolta sekä lumen ja veden heijastuksilta. Valikoimasta löydät klassiset mallit muun muassa Oakleylta - valitse mustat lasit tai peililasit ja erilaiset mallit kuhunkin tarkoitukseen. Mikäli haluat arkeen sporttisen ilmeen, voit valita useista eri malleista. Urheiluaktiviteetteihin suunnitelluissa aurinkolaseissa on usein nenätyynyt, jotka aikaansaavat mahdollisimman hyvän istuvuuden ja lisäksi niiden sangat on varustettu pehmeillä vahvikkeilla. Muista myös valita linssit sen ympäristön mukaan, missä aiot urheilla. Jos esimerkiksi pyöräilet, on tärkeää, että valitse valoon sopivat linssit. Joihinkin malleihin voit vaihtaa linssit tarpeen mukaan. Valikoimassa on myös aurinkolaseja pienille lapsille. On tärkeää suojata lasten silmät, sillä ne ovat erittäin valoherkät nuorella iällä.

Suojaa silmäsi tyylikkäästi

Sanotaan, että makuasioista ei voi kiistellä. Maku ja tyyli ovat ainutlaatuisia ja se, mitkä silmälasit sinä valitset, kuvastaa juuri sitä - sinun persoonallista tyyliäsi. Anna perheenjäsentesi valita aurinkolasit omiin tarkoituksiinsa. Outnorthilta löydät aurinkolasit koko perheelle, myös lapsille. Täydennä tyylisi ja suojaa silmäsi aurinkolaseilla!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!