Laskettelulasit

(202 tuotetta)

Laskettelulasit ovat must-juttu kaikille suksilla tai lumilaudalla liikkuville. Laskettelulasit tai gogglet, joiksi niitä myös kutsutaan, suojaavat niin kylmyydeltä kuin tuuleltakin estäen myös silmien vettymisen, mikä voi helposti peittää näkyvyyden. Lisäksi laskettelulasit suojaavat sinua auringon voimakkailta UV-säteiltä, jotka voivat vahingoittaa silmää auringon säteiden vahvistuessa heijastuessaan lumeen.


Gogglet kaikkiin sääolosuhteisiin


Linssejä on saatavilla eri väreissä, jotka sopivat erilaisiin sääolosuhteisiin. Keltaisen sävyinen linssi auttaa esimerkiksi lisäämään ympäristön kontrasteja, mikä on suuri etu pilvisellä säällä. Oranssin värinen linssi on monipuolisin sen toimiessa hyvin useimmissa tilanteissa, säästä riippumatta. Lasketeltaessa paljon pimeällä, kannattaa sen sijaan investoida hankkimalla kirkkailla linsseillä varustetut Gogglet. Kirkas on periaatteessa ainoa linssi, joka päästää valoa riittävästi helpottaakseen laskettelua pimeämmällä.


Löydä sopivat laskettelulasit


Oikeiden laskettelulasien löytäminen ei ole aina helpointa, sillä on olemassa useita erilaisia huomioon otettavia tekijöitä ennen ostopäätöksen tekoa. Kuinka hyvin ne suojaavat huurtumiselta? Miten hyvin ne kestävät törmäyksiä? Kuinka hyvin ne suojaavat lumelta ja vedeltä? Ja tietysti, minkä väriset linssit tulisi hankkia?


Useissa malleissamme on mahdollisuus vaihtaa linssit tarpeen mukaan. Tämä on hyvä asia sinulle, joka laskettelet paljon ja joka olet tietoinen siitä, kuinka nopeasti sää voi muuttua sekä arvostat mahdollisuutta valita linssiesi värin itse.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!