• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Laskettelulasit

(29 tuotetta)
Blank

Suositeltava

FÅK
Ravinen Goggle Black/Mirror
 

Laskettelulasit ovat must-juttu kaikille suksilla tai lumilaudalla liikkuville. Laskettelulasit tai gogglet, joiksi niitä myös kutsutaan, suojaavat niin kylmyydeltä kuin tuuleltakin estäen myös silmien vettymisen, mikä voi helposti peittää näkyvyyden. Lisäksi laskettelulasit suojaavat sinua auringon voimakkailta UV-säteiltä, jotka voivat vahingoittaa silmää auringon säteiden vahvistuessa heijastuessaan lumeen.

Gogglet kaikkiin sääolosuhteisiin

Linssejä on saatavilla eri väreissä, jotka sopivat erilaisiin sääolosuhteisiin. Keltaisen sävyinen linssi auttaa esimerkiksi lisäämään ympäristön kontrasteja, mikä on suuri etu pilvisellä säällä. Oranssin värinen linssi on monipuolisin sen toimiessa hyvin useimmissa tilanteissa, säästä riippumatta. Lasketeltaessa paljon pimeällä, kannattaa sen sijaan investoida hankkimalla kirkkailla linsseillä varustetut Gogglet. Kirkas on periaatteessa ainoa linssi, joka päästää valoa riittävästi helpottaakseen laskettelua pimeämmällä.

Löydä sopivat laskettelulasit

Oikeiden laskettelulasien löytäminen ei ole aina helpointa, sillä on olemassa useita erilaisia huomioon otettavia tekijöitä ennen ostopäätöksen tekoa. Kuinka hyvin ne suojaavat huurtumiselta? Miten hyvin ne kestävät törmäyksiä? Kuinka hyvin ne suojaavat lumelta ja vedeltä? Ja tietysti, minkäväriset linssit minun tulisi hankkia?

Useissa malleissamme on mahdollisuus vaihtaa linssit tarpeen mukaan. Tämä on hyvä asia sinulle, joka laskettelet paljon ja joka olet tietoinen siitä, kuinka nopeasti sää voi muuttua sekä arvostat mahdollisuutta valita linssiesi värin itse.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!