Kiikarit

(72 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Monocular Ma 1WP Black
 

Kiikarit ovat uskollinen seuralainen heille, jotka mielellään viettävät paljon aikaa luonnossa ja haluaisivat päästä lähellä metsän eläimiä häiritsemättä ja pelottamatta niitä tiehensä. Valikoimassamme on kiikareita, jotka sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Meillä on muun muassa erityisen hyvin metsästykseen, lintujen tarkkailuun ja ulkoiluun soveltuvia kiikareita tunnetuilta valmistajilta, kuten esimerkiksi Barska, Silva ja Bushnell. Kiikareita löytyy eri mallisina ja monessa hintaluokassa, jotta voit varmasti löytää omiin tarpeisiisi ja myös lompakollesi sopivat kiikarit.

Kiikareiden valinta

Se, kuinka kiikareita käytetään, riippuu tietystikin kiikareiden valinnasta. Suurennusteho, valonvoimakkuus, kosteuden sietokyky ja paino ovat tärkeitä asioita huomioon otettaviksi. Raskaalta ja kömpelöltä tuntuvat kiikarit jäävät usein kotiin eivätkä ole monestikaan hyödylliset. Jos aiot lähteä matkalle tai tunturivaelluksella ja pakkaamasi tavaramäärän tulee olla kevyt, sinun kannattaa ehdottomasti hankkia pienet ja kevyet minikiikarit. Jos taas sen sijaan aiot viettää aikaa järvellä tai katsella lintuja, tarvitset useimmiten suuremmat ja hieman raskaammat kiikarit, joissa on isompi suurennusteho, jotta voit käyttää niitä optimaalisesti.

Mikäli oleskelet paljon kosteissa ja sateisissa ympäristöissä, sinun tulee ehdottomasti hankkia typpikaasutäytteiset, vesitiiviit kiikarit. Typpikaasun ansiosta kiikarit ovat nimittäin vesitiiviit 3 metrin syvyyteen asti ilman mekaniikan tai optiikan vioittumisen vaaraa.

Hoito-ohje

Pidä hyvää huolta kiikareistasi, jotta ne kestäisivät pitkän aikaa. Ota siis tavaksesi linssien puhdistus heti käytön jälkeen, minkä teet helpoimmin käyttämällä puhdasta liinaa tai niin kutsuttua optista linssipaperia. Mikäli optiikkaasi on sattunut tulemaan rasvatahroja, voit puhdistaa ne helpoiten vedellä ja muutamalla pisaralla alkoholia. Muista myös aina pitää kiikarit kuivassa ja viileässä välttääksesi suuria lämmönvaihteluita, jotka voisivat vahingoittaa optiikkaa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!