Aurinkolasit

(55 tuotetta)

Aurinkolasit on varuste, joita useimmat käyttävät ja joista on todella hyötyä. Aurinko on ihana, mutta silmät voi olla hyvä suojata. Siksi olemme keränneet tänne eri tuotemerkeiltä aurinkolaseja, jotka sopivat erilaisiin aktiviteetteihin ja joiden ansiosta sinun ei tarvitse siristellä silmiä auringonpaisteessa. Valikoimamme sisältää sellaiset tuotemerkit, kuten Oakley, Julbo ja POC. Valitse malli, joka sopii sinun aktiviteetteihisi.

Aurinkolaseja monenlaisiin aktiviteetteihin

Täältä löydät aurinkolasit eri aktiviteetteihin, kuten pyöräily, vaellus ja kalastus. Aurinkolasien tehtävänä on suojata silmiä haitalliselta valolta sekä lumen ja veden heijastuksilta. Valikoimasta löydät klassiset mallit muun muassa Oakleylta - valitse mustat lasit tai peililasit ja erilaiset mallit kuhunkin tarkoitukseen. Mikäli haluat arkeen sporttisen ilmeen, voit valita useista eri malleista. Urheiluaktiviteetteihin suunnitelluissa aurinkolaseissa on usein nenätyynyt, jotka aikaansaavat mahdollisimman hyvän istuvuuden ja lisäksi niiden sangat on varustettu pehmeillä osioilla. Muista myös valita linssit sen ympäristön mukaan, missä aiot urheilla. Jos esimerkiksi pyöräilet, on tärkeää, että valitse valoon sopivat linssit. Joihinkin malleihin voit vaihtaa linssit tarpeen mukaan. Valikoimassa on myös aurinkolaseja 2-4-vuotiaille lapsille. Lasten silmät on tärkeää suojata, sillä ne ovat erittäin valoherkät nuorella iällä.

Suojaa silmäsi tyylikkäästi

Sanotaan, että makuasioista ei voi kiistellä. Maku ja tyyli ovat ainutlaatuisia ja mitkä silmälasit sinä valitset, kuvastaa juuri sitä - sinun persoonallista tyyliäsi. Anna perheenjäsentesi valita aurinkolasit omiin tarkoituksiinsa. Outnorthilta löydät aurinkolasit koko perheelle, myös lapsille. Täydennä tyylisi ja suojaa silmäsi aurinkolaseilla!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!