• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Termosmukit

(61 tuotetta)

Termosmuki on erinomainen kumppanisi pidemmillä matkoilla, retkillä ja pitkänä päivänä toimistossa. Täytä se kuumalla juomalla ja nauti pitkään. Termosmukin teknologia perustuu samaan kuin termospullon, minkä vuoksi siinä on hyvä lämmönsäilytyskyky. Se pitää juomasi lämpimänä neljästä kuuteen tuntiin ja se on muotoiltu niin, että siihen on mukava tarttua. Outnorthilta löydät tarkkaan valitun tuotevalikoiman usean värisiä termosmukeja Lifeventurelta, Primukselta ja Stanleyltä.

Valitse itsellesi oikean mallinen

Valitessasi termosmukia on hyvä ajatella missä ja kuinka aiot sitä käyttää. Jos haluat nauttia kuumasta kahvista koko työmatkan, silloin on parasta valita sellainen muki, joka sopii auton mukinpidikkeeseen. Jos haluat ottaa lämmintä juomaa pitkälle kävelymatkalle, voit valita mallin jonka kannessa on piilolokero sokerille/teepussille. Useimmat Outnorthilta löytämäsi termosmukit on tehty ruostumattomasta teräksestä ja ne on helppo avata tyhjentämistä varten.

Lämmintä juotavaa silloin kun haluat

Nauti kuumasta juomasta silloin kun haluat ja missä haluat. Yleensä termosmukin sisältö pysyy lämpimänä neljä tuntia, mutta joissain malleissa jopa kuusi tuntia. Termosmuki ei ole käytännöllinen ainoastaan ulkoillessa, vaan erinomainen täytettäväksi kuumalla juomalla toimistossa, kun et halua käydä kahviautomaatilla montaa kertaa. Sijoita tyylikkääseen ja kätevään termosmukiin ja sinulla on aina kuumaa juotavaa saatavillasi.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!