Retkiruoat

(141 tuotetta)

Kun lähdet pitkälle seikkailulle, on tärkeää, että kantamus on mahdollisimman tiivis ja kevyt. Monet seikkailijat asettavat materiaaliset varusteet etusijalle, mutta unohtavat sen tärkeimmän tekijän, joka vaikuttaa jaksamiseen, havainnointiin ja nauttimiseen - ruoan.

Suosittelemme että mietit tarkkaan mukaan otettavan ruokalistan jo ennen kuin lähdet tunturiin, sillä fyysiset aktiviteetit kuluttavat paljon energiaa. Jos olet tankannut kehosi väärin tai liian vähällä energialla, se voi johtaa huimaukseen, kramppeihin ja pahoinvointiin. Jos harrastat fyysistä aktiviteettia tyhjällä vatsalla, teet ehkä vääriä päätöksiä, mikä sinänsä voi vaarantaa oman ja ryhmäsi turvallisuuden. Outnorthilta löydät tarkkaan mietityn valikoiman ravitsevaa ja hyvää ruokaa ulkoiluun - helppoa mukaan otettavaksi ja valmistettavaksi tunturissa.

Pakastekuivattua tai pussiruokaa

Täältä löydät pakastekuivattua ruokaa, jolla on suuri energiasisältö. Valitse esimerkiksi Travellunch, Trek´N Eat, Blå Band tai jokin muu. Pakasteruoka valmistetaan helposti keitettyyn veteen ja niitä on saatavana useita eri makuja.

Pussiruoka on erinomainen vaihtoehto, kun haluat parantaa pakastekuivattua ruokaa. Pussiruoka on pakattu laminoituihin pusseihin ja valmistetaan samalla tavalla kuin pakastekuivattu ruoka, keitettyyn veteen. Jos olet hätätilanteessa tai et voi tehdä tulta, ruoan voi yhtä hyvin syödä kylmänä.

Ruokaa liikkeellä ollessa

Emme voi kuvitellakaan suurempaa vapauden tunnetta, kuin syödä ulkona luonnossa. Seikkailusta riippumatta on ulkona syöty ruoka eri muodoissaan erinomaista täyttämään vatsan ja tuottamaan oikeanlaista energiaa. Syö ruokasi missä ja milloin haluat - älä anna minkään pysäyttää elämäsi seikkailua!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!