Retkikeittimet

(166 tuotetta)

Outnorthilla on laaja valikoima erilaisia myrskykeittimiä ja voi olla vaikeaa tietää mikä valita. Sinun pitää selvittää muutamia asioita ennen kuin valitset keittimen - minkälaisiin paikkoihin matkustat useimmiten tai minkä tyyppisille retkille aiot ottaa keittimen. Mikä polttoaine toimii parhaiten seikkailuillasi ja kuinka kevyt tai kompakti keittimen pitää olla että sen voi ottaa mukaan. Kun olet pohtinut näitä asioita ja selvittänyt vastaukset, sinulla on hyvät ohjeet siitä, millainen myrskykeitin on paras sinulle.

Valitse oikea myrskykeitin

Täältä löydät erimallisia ja -kokoisia myrskykeittimiä Primukselta, Optimukselta, Trangialta ja MSR:ltä. Jotkin vievät enemmän tilaa pakkauksessa kuin toiset. Tuotevalikoimissamme on myös sytyttimiä ja myrskykeittimiä, joita ei lämmitetä nestemäisellä polttoaineella vaan puilla ja risuilla. Jos tarvitset keittimen talviaktiviteettejasi varten, suosittelemme sinua valitsemaan bensiinillä tai polttoöljyllä toimivan myrskykeittimen. Se toimii säästä ja tuulesta riippumatta.

Jos aikomuksenasi on ostaa keitin, joka toimii vuodenajasta riippumatta, on monipolttoainekeitin paras vaihtoehto. Tärkeää on myös miettiä, minkä tyyppistä ruokaa aiot valmistaa ja valita odotuksiasi ja vaatimuksiasi vastaava keitin.

Valmista ruokaa missä haluat

Myrskykeittimellä voit valmistaa ruokaa missä ja milloin haluat, mikä antaa sinulle valtavan vapauden tunteen. On tärkeää opetella käyttämään myrskykeitintäsi tutustumalla sen toimimiseen ennen kuin lähdet seikkailullesi. Hyvin kylmällä ilmalla voi olla katastrofaalista, jos myrskykeitin ei ala toimia.

Retkikeittimen huolto

On tärkeää, että huolehdit hyvin, puhdistat ja säilytät keitintäsi oikein. Ensiksi: tee ehdottomasti kaikkesi pitääksesi ulkokeittimesi puhtaana. Joskus se on vaikeaa, kun olet vaelluksella eikä sinulla ole paljoa vettä käytettävissä, mutta yritä kuitenkin vähintään pyyhkiä ruoan tähteet ja rasva pois heti kun voit. Jos ruokaa joutuu polttimoon, puhdista se heti kun keitin jäähtyy. Ellei toisin mainita, voi ulkokeittimen puhdistaa lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella. Kuivaa ulkokeittimesi, niin se ei ruostu.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!