Muurinpohjapannut

(19 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Outdoor Pan 58 Steel
 

Laita hyvää ruokaa ulkona ystävien ja perheen kanssa muurinpohjapannulla. Valitse erikokoisista sopiva riippuen valmistamasi ruoan määrästä. Muurinpohjapannussa voit valmistaa juhlaruokaa rannalla, puutarhassa tai saaristossa. Kutsu koko perhe laittamaan jotain oikein herkullista. Miksipä ei vaikka paellaa tai pataruokaa? Muurinpohjapannulla ruokaa laittaesssasi sinulla on valtavat mahdollisuudet. Outnorthilta löydät suomalaisen Muurikan ja ruotsalaisen Hällmarkin valmistamia muurinpohjapannuja.

Oikea muurinpohjapannu sinulle

Kun mietit mikä muurinpohjapannu sopii parhaiten omiin tarpeisiisi, sinun pitää arvioida missä aiot sitä käyttää ja monelleko henkilölle laitat ruokaa. Outnorthilta löydät erikokoisia ja -mallisia muurinpohjapannuja. Meillä on myös paistinpannuja, patoja ja wokkipannuja paellan valmistamiseen. Valikoimassa on kaasupoltin, joka voi seisoa jaloillaan tai jota voi käyttää polttimena pöydällä. Jos laitat ruokaa isolle porukalle, on Muurikan 100 senttimetrinen setti hieno vaihtoehto. Muurinpohjapannuihin kuuluu tuulensuoja, sivupöytä, kaasupoltin ja suojapeitto.

Hoito-ohjeet

Oikealla huollolla kestää muurinpohjapannusi koko elämän. Ennen kuin käytät uutta pannuasi, pese se lämpimällä vedellä. Lämmitä sitä sitten kunnes vesi on kuivunut ja voitele se rasvalla/öljyllä. Kun lopetat ruoanlaiton, kaada pannulle tilkka vettä - lämmitä se ja puhdista paistinlastalla ja talouspaperilla. Suolakonsti on hyvä tapa saada pois ei-toivottu maku pannulta - levitä reilusti suolaa pannulle, lämmitä se sitten ja anna seisoa muutama minuutti, jolloin suola imee rasvan, kosteuden ja lian. Raaputa sitten suola pois esimerkiksi paistinlastalla, kaada pannulle vähän vettä ja kuivaa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!